Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli manekenke

Boško Balaban nakon razvoda utjehu pronašao uz bivšu djevojku?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
04.10.2017.
u 19:55

Iva i Boško Balaban rastali su se nakon 15 godina braka, a bivši nogometaš navodno već ima novu simpatiju

Iva Balaban i Boško Balaban prije šest mjeseci donijeli su odluku da se razvode, a Boško, pišu 24 sata, ima novu simpatiju.

Navodno, bivši nogometaš pokušava osvojiti djevojku u koju je bio zaljubljen prije no što je upoznao Ivu s kojom je u braku proveo 15 godina. Riječ je o manekenki Ivani s kojom je Balaban viđen u prisnoj šetnji zagrebačkim kvartom Mlinovi, a već neko vrijeme je, pišu 24 sata, Boško osvaja sms porukama.

Iva i Boško u braku su dobili troje djece,  14-godišnju Tashu, 10-godišnjeg Ivana i 5-godišnju Tessu i dogovorili su se da će i dalje zajednički skrbiti za djecu. 

1/9

 

Komentara 17

RI
rikavac
21:56 04.10.2017.

A ta djevojka godinama cekala da se Bosko rastane i da bude snjim ,kako romaticno.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:38 04.10.2017.

Odcepila se.

Avatar tituš
tituš
20:45 04.10.2017.

ha ništa, sad ću mu ja Ivu tješiti! Nalazim barem dva razloga zašto su prekinuli, eto, Iva javi se, znam da ti je srce poderano, pomoći ću ti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije