Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod nakon 15 godina!

Ljubavna priča Balabana - Iva nije odmah pala na Boškov šarm

Iva Balaban i Boško Balaban
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2017.
u 18:40

Par se vjenčao 2002. godine, a slavlje za obitelj i prijatelje napravili su u dubrovačkom hotelu Excelsior, a kći Tasha rodila se sljedeće godine...

Brak bivše manekenke i vlasnice portala Journal Ive Balaban i bivšeg nogometaša Boška Balabana prije četiri godine bio je u velikoj krizi i par je tada učinio sve da spase brak, ali drugi pokušaj spašavanja nije im uspio i par se razvodi, doznaje Story.hr.

Nakon 15 godina braka prije šest mjeseci shvatili su da je vrijeme da svatko krene svojim putem, a o djeci će se i dalje zajednički brinuti.  Ovo dvoje Riječana upoznali su se dok su im karijere bile u uzletu - Boškova u dresu Dinama, a Ivina u modnom svijetu. Titulu Kraljice Hrvatske osvojila je 1995. godine, a izvrstan uspjeh - četvrto mjesto je osvojila na svjetskom natjecanju što ju je dovelo do modnih pista u inozemstvu.

Talentirani nogometaš se navodno trudio svim silama osvojiti lijepu sugrađanku, ali Iva se opirala i koncentrirala se na karijeru. Ipak, 2001. godine neposredno prije Boškovog odlaska u Aston Villu, nogometni klub iz Birminghama, Iva je pala na njegov šarm. Balabanu u Aston Villi nije baš sve  išlo glatko i nakon godinu dana igranja vraćen je na posudbu u Dinamo, ali ruže su mu cvjetale na ljubavnom planu i Iva je pristala 2002. udati se za njega.

Iva Balaban i Boško Balaban
1/9

Vjenčali su se kod matičara, a veliko slavlje za obitelj i prijatelje priredili su u dubrovačkom hotelu Excelsior. Sljedeće godine rodila im se kći Tasha i tu godinu par je živio u Zagrebu, a onda su se preselili u Belgiju gdje je Boško potpisao ugovor s klubom Brugge. Ondje mu je išlo  puno bolje nego u Velikoj Britaniji i u Belgiji je par živio tri godine sve do njegova povratka u Dinamo. Sin Ivano rodio im se 2007. godine, a par je sljedeće godine obnovio bračne zavjete u crkvi i to su proslavili kasnije u društvu prijatelja, a tom prigodom Iva je supruga iznenadila nastupom Halida Bešlića.

Treće dijete , kći Tessa rodila se 2011. godine, a Boško je u to vrijeme igrao u Maleziji. Brak im je dvije godine poslije bio u krizi i tada je Iva rekla: Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu. Vrijeme uvijek zna najbolje. Problemi su se očito nagomilali i nisu ih uspjeli riješiti te su još prije šest mjeseci odlučili rastati se. 

Komentara 18

KR
kruti190
19:47 03.10.2017.

15 godina braka a oženili se 2012. pa 20102., jel ima netko PISMEN i kolko tolko novinarski potkovan u ovom glasilu 5.kolone zvanom vl????

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:23 03.10.2017.

pala je na lovu

MA
mamunamegalo
19:02 03.10.2017.

a ova Iva isto posvuduša..saloon i ostala mjesta za pecanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije