Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tajnosti

Boris Đurđević i Valerija Novak vjenčali se za vikend?

'04.08.2012., Hvar - Boris Djurdjevic i Valerija Novak uzivaju u bazenima hotela Amfora na Hvaru.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/3
10.02.2014.
u 22:01

Boriš Đurđević, poznati producent i član grupe Colonia, vjenčao se navodno proteklog vikenda...

Boris Đurđević, poznati producent i član grupe Colonia, vjenčao se navodno proteklog vikenda. Sudeći prema fotografiji koju je Valerija objavila na Facebooku, ali i promjeni prezimena te brojnim čestitkama, par se nakon duge veze vjenčao. Ipak, za 24sata Boris je izjavio kako na pitanje o vjenčanju nema nikakvih komentara.

Lijepa Valerija i deset godina stariji Boris vezu su započeli u kolovozu 2012. godine, a nedugo zatim počeli živjeti zajedno. Producent je više puta izjavio kako je s Valerijom jako sretan te kako je s njom konačno našao ljubav. Dok je spisateljici ovo prvi brak, Boris je prije nje bio u braku s Medejom Možanić, s kojom ima dvoje djece.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

>>Valerija Novak: Boris Đurđević sve je što sam tražila u muškarcu!

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:10 12.02.2014.

Koji su ovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije