Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitka za Majčin dan

Bojana Gregorić Vejzović objavila fotografiju 'iz arhive': 'Niti ja odavno nisam ista...'

Foto: Instagram screenshot
1/11
08.05.2022.
u 15:15

-Majčin dan…Naši su u fazi ”Daj ne sramoti nas!” Evo na ovima se neće prepoznati…Niti ja odavno nisam ista..samo ljubav ostaje ista. Drage mame sretan vam naš dan- napisala je Bojana uz fotografije sa suprugom Enesom, sinom Raulom i kćeri Zoe, a ispod fotografija javili su se brojni pratitelji.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) objavila fotografiju ''iz arhive'' i uputila čestitku povodom Majčinog dana.

-Majčin dan…Naši su u fazi ”Daj ne sramoti nas!” Evo na ovima se neće prepoznati…Niti ja odavno nisam ista..samo ljubav ostaje ista. Drage mame sretan vam naš dan- napisala je Bojana uz fotografije sa suprugom Enesom, sinom Raulom i kćeri Zoe, a ispod fotografija javili su se brojni pratitelji.

''Savršeni'', ''Koliko ste divni'', ''Medeni u svim fazama'', ''Ajme divni ste'', ''Sretan majčin dan najljepšoj glumici na Balkanu'', ''Sretan nam naš dan'', pisali su pratitelji.

Inače, Bojana se u ''Plesu sa zvijezdama'' natječe s profesionalnim plesačem Gordanom Voglešom te svake nedjelje svojim plesom oduševi gledatelje. Nakon jedne od emisija, Enes i Bojana nasmijali su pratitelje međusobnim šalama. Naime, prvo je Enes objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako gleda nastup svoje supruge na televiziji, a zatim je objavio fotografiju neopranog posuđa. Bojana je tu šalu prihvatila te se i sam našalila. Istu fotografiju objavila je na svojem profilu te napisala: 'Realnost zove'.  Dodajmo da su Enes i Bojana u braku 15 godina te da imaju dvoje djece.

Podsjetimo, glumica je završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena. Naime, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru u nekim scenama glumice moraju trčati ispod montažnog gledišta i lupati po konstrukciji, a zbog neosvijetljenog prostora glumica je povrijedila glavu te je hitno bila prevezena u KBC Rijeka.

-Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…dobro sam- kratko je komentirala glumica za portal Teklić.

U večerašnjoj epizodi ‘’Plesa sa zvijezdama’’ sve je u znaku Eurovizije pa će tako natjecatelji plesati uz legendarne glazbene hitove. Također, parovi će se naći u u plesnom maratonu te će svi istovremeno plesati latino plesovi, a kada krene glazba morat će prepoznati o koje se plesnom stilu radi. Radi se o svojevrsnom testu u kojem će pokazati jesu li svladali latinoameričke plesove te koliko su spremni improvizirati s obzirom na glazbenu podlogu.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije