Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška milijardu kuna

Bogatstvo nekad omražene 'spajsice' sada je veće od suprugova

Victoria Beckham
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/4
02.11.2014.
u 21:30

Victorija Beckham proglašena je najboljom poduzetnicom u Britaniji

Poslovno carstvo dizajnerice Victorije Beckham munjevito raste. Njezino bogatstvo procjenjuje se na milijardu kuna i veće je od onog njezina supruga Davida Beckhama.

Većinu je zaradila kao dizajnerica, a manje kao pjevačica i zaštitno lice poznatih modnih brendova. Brojke ne iznenađuju s obzirom na to da se samo torbe s njezinim potpisom prodaju po cijeni od 162 tisuće kuna, a odjeća još i skuplje.

>>Victoria Beckham proglašena najuspješnijom poduzetnicom Britanije

>>Pogledajte cipele koje je dizajnirala Victoria Beckham. Haljine joj bolje idu.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:22 03.11.2014.

Victoria cuva novce u Hrvatskim bankama, pa zato je svota u kunama? I gdje se to za kune moze kupiti torba s njenim potpisom? Uz put, Victorijino bogatstvo oduvijek je bilo vece od Davidovog.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:14 03.11.2014.

Zena je modni genije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije