Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udarao ga šakama

Bjelogrlić konačno objasnio zašto se sukobio s redateljem: 'Branio sam čast na pogrešan način'

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL
1/6
10.09.2021.
u 13:30

Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao zbog toga jer ga je optužio za korupciju, ali ga je smetao i film "Dara iz Jasenovca", za koji je smatra da uopće nije trebao biti snimljen. Dodao je kako je Bjelogrlić dok ga je tukao ponavljao: "J**** te Dara iz Jasenovca."

Glumac Dragan Bjelogrlić (57) sukobio se s redateljem Predragom Antonijevićem (62) . Naime, krajem kolovoza Bjelogrlić je priveden nakon što je u niškom hotelu Ambasador s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu. Bjelogrliću je tad određeno i zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao zbog toga jer ga je optužio za korupciju, ali ga je smetao i film "Dara iz Jasenovca", za koji je smatra da uopće nije trebao biti snimljen. Dodao je kako je Bjelogrlić dok ga je tukao ponavljao "J**** te Dara iz Jasenovca."

Bjelogrlić je sada progovorio o sukobu.

"Žao mi je što sam odgovorio na neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više", rekao je Bjelogrlić za Tanjug.

"Kao čovjek i umjetnik okrenut sam vrijednostima i gajim vrijednosti koje preziru agresiju i s te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovjek koji drži do svoje časti i spreman sam uvijek braniti svoju čast i dostojanstvo. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način", naglasio je dodavši da mu je "žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povrijedio".

Podsjetimo, Antonijević je rekao da je Bjelogrlić sjedio desetak metara od njega i odjednom je prišao njegovu stolu i počeo ga udarati.

– On spada u skupinu ljudi koji su se borili protiv snimanja tog filma, smetalo mu je što je film snimljen. Čak je držao i neke seminare za poslovne ljude, kako je sve to bilo pogrešno. Osim toga, postoji i činjenica da sam razotkrio njegovu korupciju, kojom se bavio u prethodnom razdoblju u vezi sa svojim aktivnostima u Filmskom centru Srbije, a sve je trenutačno u tužilaštvu, smatra se kaznenim slučajem – rekao je Antonijević i dodao kako dugo nije imao kontakte s njim, pa ni u noći napada.

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Komentara 6

Avatar salaso
salaso
13:54 10.09.2021.

Branio si čast, u vidu love, koju je ovaj prisvojio...za svoj projekt..a tvoj je spušio....

DU
Deleted user
14:11 10.09.2021.

Bjelogrlić je u pravu, Dara iz Jasenovca je propagandistički lažni film i on je to prepoznao.Naravno da osuđujem sve zločine svih, pa i mojih sunarodnjaka. Veći zločin nad žrtvama od samog žločina je, maskiranje stvarnih zločinaca iz svojeg miljea ii lažno opruživanje , poradi propagande .Naravno Bjelogrlić ima nesreću što je prepoznao iz svoga naroda izrode i prodane duše koje za novac laću svoj narod radi vođenja opet i opet u konfrontaciju i tragediju. Bjelogrliću ,pošteni Srbine ,skidam ti kapu do poda.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:40 11.09.2021.

Nisam upoznat što se dešavalo između Antonijevića i Bjelogrlića. Jedino znam da je Lordan Zafranović tužio Antonijevića što mu je za tu tematiku plagirao neke djelove iz pripremljenog scenarija, jer Zafranović namjerava snimiti film o Jasenovcu, na temeljima priča Arsena Diklića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije