Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla iz hrvatske

Možete li vjerovati da joj je 58.? Demi Moore pokazala nevjerojatnu liniju u badiću na jahti

Foto: instagram
1/12
09.09.2021.
u 12:28

Iako nije otkrila gdje se točno sada nalazi, objavom prije ove oznanila je da je u Veneciji. Podsjetimo, prije dva tjedna doznalo se kako slavna ljetpotica ljetuje u predivnoj vili Agave u Dubrovniku.

Slavna holivudska glumica Demi Moore (58) nakon ljetovanja u Dubrovniku, zaputila se u Italiju iskoristiti još malo što je ostalo od toplog vremena i ljeta. S jahte je sada objavila fotografiju koja je oduševila mnoge, a na njoj se Demi nalazi raširenih ruku i nogu, u skoku "prema sreći prije jeseni". 

Njezina fotografija u sat vremena skupila je više od 40.000 lajkova, a obožavatelji su je u komentarima hvalili na račun izgleda. Iako ima 58 godina, Demi očarava linijom gdje god se pojavi. 

Foto: Instagram

"Predivna si", "Izgledaš odlično", "Obožavam te, Demi", "Jako lijepa žena", samo su neki od komentara.

Iako nije otkrila gdje se točno sada nalazi, objavom prije ove oznanila je da je u Veneciji. Podsjetimo, prije dva tjedna doznalo se kako slavna ljetpotica ljetuje u predivnoj vili Agave u Dubrovniku. Naime, fotografi Pixsell agencije uhvatili su je kako se sunča na terasi. Glumica se odmarala i zabavljala s društvom, a na nekim fotkama vidi se kako uživa u knjizi i sunčanju.

Brojni obožavatelji koji su je imali prilike vidjeti ostali su zadivljeni linijom 58-godišnje glumice koja mami uzdahe gdje god da pođe. 

VIDEO>>Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:13 09.09.2021.

...... mislim da bi se svi trebali ugledati na Hel-en Mirre-n, glumica koja stari dostojanstveno i ima posla bez obzira na bore i godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije