Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala u badiću

Rodila je prije manje od godinu dana, a supruga našeg reprezentativca pokazala besprijekornu liniju na jahti: 'Mamica tigrica'

Foto: Instagram
1/19
11.08.2022.
u 08:45

Na sebi ima i bijeli šeširić i naočale, a pratitelji se ne mogu načuditi takvom linijom nakon što je prije manje od godine dana rodila sina Maura.

Adriana Ćaleta Car (30), supruga nogometaša Duje Ćalete Cara (25), oduševljava pratitelje vitkom linijom, ali i svojim modnim kombinacijama, a sada je ponovno izazvala oduševljenje pozirajući na jahti u dvodjelnom bikiniju leopard uzorka. Na sebi ima i bijeli šeširić i naočale, a pratitelji se ne mogu načuditi takvom linijom nakon što je prije manje od godine dana rodila sina Maura. 

"Prekrasna", "Ljepotica", "Mamice tigrice", "Nevjerojatna si", pisali su joj brojni pratitelji. 

Podsjetimo, Duje i Adriana u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku još u svibnju prošle godine, a početkom lipnja ponovili su bračne zavjete. Naime, nogometni dres naš nogometaš nakratko je zamijenio svadbenim smokingom i sa suprugom Adrianom ponovio bračne zavjete koje su prvi put izrekli prošle godine. Adriana je nosila bijelu vjenčanicu, a Duje je odabrao sako od baršunastog materijala. Glavna zvijezda vjenčanja bio je sinčić Mauro kojeg roditelji nisu ispuštali iz ruku. 

U svibnju prošle godine skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se tri mjeseca prije toga, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete. Za crkveni obred odabrali su jednu od najatraktivnijih gradskih građevina, crkvu svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti. Adriana je zbog njihovog gala vjenčanja iz Marseillea gdje žive, u Dubrovnik i nedavno doputovala, a istim je povodom bila i u Zagrebu. Naime, Dujina supruga već je naručila vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice koja joj je kreirala i prvu svadbenu haljinu.

Par je u vezi oko pet godina, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille. Ovog siječnja u Šibeniku su krstili Maura, koji je rođen 23. kolovoza 2021. u Marseilleu.

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije