Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Bivša natjecateljica za Miss svijeta izgubila je borbu s rakom, preminula je u 27. godini

Foto: Youtube Screenshot
1/3
16.10.2023.
u 15:00

Sheriki De Armas prije dvije godine dijagnosticiran je rak vrata maternice, a na izboru za Miss svijeta sudjelovala je prije osam godina

U 27. godini preminula je Sherika De Armas, koja je predstavljala Urugvaj na izboru za Miss svijeta 2015. godine. Lokalni mediji izvijestili su da je umrla nakon dvogodišnje borbe s rakom vrata maternice. Prijatelji i obitelj emotivno su se oprostili od Sherike na društvenim mrežama. 

"Leti visoko, sestrice. Uvijek i zauvijek", napisao je na društvenim mrežama njezin brat Mayk' De Armas.

Aktualna Miss Urugvaja Carla Romero također se dirljivim riječima oprostila od Sherike. 

"Bila je ispred vremena i jedna od najljepših žena koje sam upoznala u životu", kazala je Carla Romero. 

Anto Ciavaglia, blizak prijatelj pokojne misice, napisao je: – Uvijek ću se sjećati tog tvog posebnog sjaja. 

De Armas nije ušla među 30 najboljih na natjecanju za Miss svijeta 2015. u Sanyi u Kini, ali je bila jedna od samo šest 18-godišnjakinja koje su se natjecale na izboru za Miss svijeta.

U vrijeme kada je sudjelovala na ovom natjecanju jedan časopis pohvalio njezino "lijepo lice, visinu i karizmatičnu osobnost" te su je nazvali "jednim od mladih perspektivnih talenata Urugvaja".

– Uvijek sam željela biti model, snimati reklame ili nositi revije. Volim sve vezano uz modu i mislim da je san svake djevojke u sklopu izbora ljepote imati priliku sudjelovati na svjetskom izboru. Jako sam sretna što mogu proživjeti ovo iskustvo – rekla je Sherika u jednom intervju.

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

Osim što se bavila modelingom, De Armas se bavila i prodajom kozmetičkih proizvoda preko studija ljepote koji je nosio njezino ime Shey De Armas.Također je puno vremena posvetila i radu u organizaciji Pérez Scremini Foundation koja je pomagala djeci oboljeloj od raka. 

VIDEO Andrijana je bila najveća Tošina ljubav, a liječnici su joj zabranili da ide na njegov grob

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije