Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Bivša domaća voditeljica se ogolila: 'Uvidjela sam pravi smisao dojke'

Foto: Instagram
1/7
08.10.2019.
u 09:20

Petra Nižetić i suprug Frano Masletić su presretni roditelji te svoju obiteljsku idilu često pokazuju pratiteljima na Instagramu.

Petra Nižetić, modna blogerica i bivša voditeljica preselila se u Ameriku i u svibnu postala majka malom Jozi.

Ona i suprug Frano Masletić su presretni roditelji te svoju obiteljsku idilu često pokazuju pratiteljima na Instagramu. No, Petra već neko vrijeme želi normalizirati dojenje, te objavljuje fotografije na kojima doji Jozu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prvu fotografiju objavila je u kolovozu, a sada je to ponovila u sklopu Nacionalnog tjedna dojenja te ispod fotografije na kojoj blista napisala:

"Tek kad sam postala majka, po prvi put sam shvatila kolika moć počiva u ženskom tijelu. Tek kad sam počela dojiti, uvidjela sam pravi smisao dojke koja je u stanju othraniti jedan mali život i staviti ga na noge. No i to moćno tijelo treba njegu i disciplinu. Iako sam i prije bila disciplinirana kad je preventivni pregled dojki u pitanju, sada mi pogotovo pogled na jedno malo biće ne dopušta da zaboravim. Zato žene, (ne)majke, kraljice ne zaboravite obaviti godišnji pregled jer brinuti za svoje tijelo znači voljeti sebe i svoje bližnje. "

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
11:21 08.10.2019.

Jesenti milu bigulicu, mali Masletić Jožek hrani se prirodno i zdravo. Izrast će u jaka i otporna derana kao i mi nekada. Na ovom ludom svijetu još se nađe ponešto pametnih ljudi koji otprve ne nasjedaju na podvale farmaceutske i prehrambene industrije. Mašala.

DU
Deleted user
11:50 08.10.2019.

hmmm... sad mi je još ljepša nego ranije, vidi se da majčinstvo uljepša ženu... moji su također sisali par mjeseci, ni't brige ni't bolesti... čestitke lijepoj Petri na sinu, krasno su ime dali.... želim im barem još dvoje .

HR
hrza
15:37 08.10.2019.

Kakva novinarska nebuloza. Žena najnormalnije hrani bebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije