Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je kritizirali

Bila je jedna od najseksi žena svijeta, a onda se promijenila i postala meta hejtera. Sada je objavila sretnu vijest!

Foto: Profimedia
1/7
01.08.2022.
u 13:00

Među uzvanicima bila je, navode britanski mediji, i pjevačica Kylie Minogue. Kelly je blistala u bijeloj vjenčanici s prozirnim detaljima, dok je njen suprug odabrao crno odijelo. Britanski mediji tvrde da je vjenčanje mladence stajalo više od četiri milijuna kuna.

Voditeljica i bivša manekenka Kelly Brook (42) stala je pred oltar i sudbonosno ''da'' izrekla svom dugogodišnjem dečku Jeremyju Parisiju u njegovoj rodnoj Italiji. Među uzvanicima bila je, navode britanski mediji, i pjevačica Kylie Minogue.

Kelly je blistala u bijeloj vjenčanici s prozirnim detaljima, a njen suprug odabrao je crno odijelo. Britanski mediji tvrde da je vjenčanje mladence stajalo više od četiri milijuna kuna

 

Inače, kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljica, časopis FHM proglasio ju je i najseksi ženom na svijetu, ali tijekom ovih godina, otkako je u svijetu showbizza, Kelly se dosta udebljala. Čini se kako joj to ne smeta i uvijek sa smiješkom na licu pozira fotografima, ponosna na svoje tijelo koje rado pokazuje i u badiću. Ipak, ova promjena ne sviđa se njenim obožavateljima koji joj često pišu kako je prije bolje izgledala i kako bi trebala poraditi na sebi. 

Kelly Brook leaves Global Radio in London. Picture date: Wednesday December 22, 2021. Photo: Ian West/PRESS ASSOCIATION
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION

Kelly ne odgovara često na prozivke. 

Bivša manekenka prije nekoliko je godina progovorila i o tome kako se osjeća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada je imala 20 godina. 

– Oni me u 40-im godinama vide kao debelu djevojku i ne prihvaćaju me kao takvu. Smiješno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, mijenjaju se, to se događa stalno – kazala je Brook. Kelly je prigrlila svoje obline i kilograme, ali priznala je i kako se ulijenila i opustila, što je rezultiralo debljanjem. Ipak, na poticaj dečka Jeremyja Parisija odlučila je skinuti koji kilogram. 

– Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati što bih sama mogla napraviti po tom pitanju  rekla je i dodala: – Ulijenila sam se i opustila – priznala je. Rekla ja kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom  i bolje se osjeća  s viškom kilograma. Nije htjela izgubiti mnogo kilograma jer je joj je cilj zadržati svoje obline koje često ponosno pokazuje.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije