Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKA SITUACIJA

Bahra: Iskreno sam se pokajala što sam zatražila pomoć, dobila sam puno ružnih komentara

Foto: RTL
1/9
15.03.2024.
u 15:03

Nedavno ja kandidatkinja showa "Ljubav je na selu" priznala kako ima financijskih problema, ali sada joj je žao što je s tom informacijom izašla u javnost

Bahra Zahirović je više puta sudjelovala u showu "Ljubav je na selu" i osvojila je simpatije gledatelja, ali s farmerima nije imala puno sreće i u showu nije pronašla idealnog životnog partnera.  Nedavno je u jednom intervju Bahra pričala o svojoj teškoj životnoj situaciji i rekla je kako je podstanar otkako je završila tekstilnu školu te se uvijek nadala kako će imati svoj krov nad glavom, ali životne situacije su bile drugačije i taj plan nije ostvarila. Nakon toga, njezina prijateljica, Ines Petrić, također bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu", na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru. Bahra sada priznaje da se pokajala što je javno zatražila financijsku pomoć.

- Jednostavno sam se iskreno pokajala što sam uopće javno tražila pomoć. Želim se povući, imati mir. Ne želim pričati o svom privatnom životu više i maknut ću se od svega. Neka svi zaborave da sam uopće tražila nečiju pomoć. Ne želim više ni na ulici da mi se obraćaju za fotografiranje. Želim se povući od ljudi. Dobila sam puno ružnih komentara. Nisam ljuta što mi se nije pomoglo nego samo želim mir - rekla je Bahra u razgovoru za RTL.

Nedavno je rekla kako razmatra i opciju odlaska iz Hrvatske jer su joj primanja premala, ali od te odluke je sada odustala i ponovila je još jednom kako nije istina da ne radi te da je zaposlena u održavanju poslovnih prostora, a prije toga je radila u projektu kao domaćica kod starijih ljudi. 

- Bila sam i njegovateljica, a sad sam u godinama, ne mogu to više. Radila sam puno. Imam više od 28 godina staža. Imam profile na raznim stranicama za posao. Borim se. Ljudi gledaju godine kod zapošljavanja. Imam 58. godina i 4. kolovoza ću proslaviti 59. rođendan. Puno ih neće zapošljavati starije ljude pred mirovinu. Većina će uzeti mlađe, manje gledaju iskustvo rada. Ne svi, ali puno njih. Radim poslove samo za minimalac - rekla je za RTL Bahra. 

VIDEO Marija Šerifović nakon emotivnog nastupa u Areni: Bila sam na korak do toga da otkažem ovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije