Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA FOTOGRAFIJA NAKON OPERACIJE

Nakon skandala oko fotografije koju je objavila, oglasila se i Kate Middleton i sve objasnila

Foto: Reuters
1/9
11.03.2024.
u 11:56

– Htjela sam se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili s javnosti – poručila je princeza od Walesa

Nekoliko vodećih novinskih agencija povuklo je fotografiju Kate, britanske princeze od Walesa, koju je objavila Kensingtonska palača nakon što je analiza poslije objave pokazala da ne zadovoljava njihove uredničke standarde zbog sumnje da je s njome manipulirano. Sada se oglasila i Kate Middleton i ispričala se javnosti "zbog zabune" koju je izazvala te je priznala da je ona objavljenu fotografiju uređivala u Photoshopu. 

– Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela sam se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili s javnosti – poručila je princeza od Walesa, prenosi Daily Mail. Njezina isprika objavljena je nakon što je Press Association danas povukao fotografiju princeze od Walesa koja je objavljena na društvenim mrežama i bila je to prva fotografija princeze nakon operacije abdomena, a ova agencija je fotografiju povukla iz svoje ponude zbog zaključka kako je da je digitalno izmijenjena.

Nakon toga su fotografiju iz ponude povukli i AP, Reuters, Getty Images, AFP i EPA . Slika Kate i njezine djece, za koju je palača rekla da ju je snimio princ William, objavljena je na društvenim mrežama u povodu Majčina dana. Stručnjak za kraljevsku obitelj Peter Hunt rekao je: – Ovo je štetno za kraljevsku obitelj. Znali su da će postojati veliko zanimanje za svaku sliku Kate koju objave. Za kraljevsku obitelj sada je izazovno to što će se ljudi zapitati mogu li im vjerovati. 

1/27

Fotografija koja je objavljena prikazuje Kate kako sjedi na stolcu s rukama oko princeze Charlotte i princa Louisa, koji su joj s obje strane, dok princ George stoji iza i smiješe se u kameru. Pregled fotografije daje uvid kako je u Photoshopu mijenjan rukav na puloveru princeze Charlotte te je još je nekoliko detalja promijenjeno. Ovo je bila prva fotografija princeze nakon što je 16. siječnja operirana u jednoj privatnoj londonskoj klinici.

Kate je napustila bolnicu 29. siječnja, gotovo dva tjedna nakon operacije, i vratila se u Adelaide Cottage u Windsoru. Očekuje se da će se Kate vratiti službenim dužnostima tek nakon Uskrsa, a princeza je izrazila želju da podaci o njenu zdravstvenom stanju ne budu objavljivani u javnosti i poznato je samo da je bila na operaciji abdomena. 

VIDEO Marija Šerifović nakon emotivnog nastupa u Areni: Bila sam na korak do toga da otkažem ovo

 

Komentara 4

Avatar Aurel
Aurel
13:35 11.03.2024.

fotošopala je rukav na haljini??? prestrašno!!! pa kuda to ovaj svijet ide???

Avatar memento mori
memento mori
12:20 11.03.2024.

Ma šokantno! Više im mišta neću vjerovati. Neću glasati za kraljevsku obitelj!

LU
Lumumba
15:03 11.03.2024.

Užas! Bog blagoslovio Sjedinjene Američke Države što su se na vrijeme riješile ovih....za koje desetljeće kad Indijci, Pakistanci budi većina u Engleskoj, nadam se da neće više uživati u dokoličarenju i spletkama na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije