Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Anja Alavanja oglasila se prvi put nakon razvoda od glazbenika: 'A sad možemo zapjevati'

Foto: Instagram
1/4
12.01.2021.
u 18:16

Prvi puta nakon što je u javnosti objavljena vijest o razvodu Anja se oglasila na svom Instagram profilu.

Televizijska voditeljica Anja Alavanja koja je slavu stekla zahvaljujući showu Story Super Nova nedavno je mnoge iznenadila priznanjem da se razvodi od supruga Željka Romca s kojim je u braku provela 10 godina.

- Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa - rekla je Anja za Gloriju.

Prvi puta nakon što je u javnosti objavljena vijest o razvodu Anja se oglasila na svom Instagram profilu. Uz fotografiju na kojoj pozira u snijegu napisala je slijedeće: "Lanjski snijeg. Tektonske ploče bile su gradivo za peti razred (još smo imali fore za usvojiti...), nosivi zid važan samo za adaptaciju stana, korona bolest ljubitelja šišmiša. Glavna vijest u novinama bili su planovi za Milanovićevu inauguraciju...A sad možemo zapjevati dobru, staru Gibinu “možda se ipak sve u dobro pretvori...”

Foto: Instagram screenshot

Inače, za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Godinu dana kasnije postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost voditeljica nije htjela puno pričati o svom razvodu.

22.11.2016., Zagreb - U CineStaru Zagreb u Branimir centru odrzana je svecana premijera filma Jesen samuraja. Anja Alavanja Romac, Zeljko Romac. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:10 13.01.2021.

Koga to zanima? I tko su uopće ti likovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije