Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opovrgavanje

Ana Sasso: To je nečija spletka, Horvatinčića ni ne poznajem!

Ana Sasso
Marko Lukunić/Pixsell
16.10.2010.
u 18:15

Bivša Miss Jugoslavije, koja je ljetos prekinula petogodišnju vezu, demantira napise da je u vezi s građevinskim poduzetnikom

– Cijela priča je presmiješna! Gospodina Horvatinčića zapravo i ne poznajem. To su, po meni, samo nečije igrice i spletkarenja na koje samo mogu reći: sve objavljeno je notorna neistina! – rekla nam je Ana Sasso, reagirajući na napise jednog dnevnog lista koji je ustvrdio da bivša Miss Jugoslavije ljubi moćnog građevinskog poduzetnika Tomu Horvatinčića zbog kojega sve češće boravi u metropoli.

Čak i splitske ćakule govore u prilog demantiju 47-godišnje bivše misice – ona se navodno vratila u zagrljaj bivšeg dečka Hrvoja Tomasovića!

Sa 44-godišnjim zagrebačkim kirurgom i šefom splitskog HSP-a još ljetos je planirala svadbu, no onda su iznenada najavili raskid zaruka.

– Nažalost, istina je, prekinuli smo. Ne bih previše govorila o tome. Mogu samo reći da smo dugo imali problema u vezi – izjavila je tada atraktivna Splićanka, a ovih dana njezini sugrađani svjedoče njihovu pomirenju. O tome, pak, Ana nema namjeru pričati za medije, a o povezanosti s T. Horvatinčićem još je jednom dodala da su objavljene dezinformacije.

I zagrebački poduzetnik nedavno je punio novinske stupce svojom intimom, kada se doznalo da se u veljači razveo od druge supruge Nele nakon devet godina braka. Budući da je većinu bogatstva i stekao tijekom njihova zajedničkog života, a supruga mu je bila i poslovna partnerica, špekuliralo se da bi ga razvod mogao stajati desetke milijuna eura. No, Horvatinčić je odbio išta komentirati za medije, baš kao što je to učinio i u ovome slučaju.

Ključne riječi

Komentara 2

EU
eureka001
18:25 16.10.2010.

kaj je ovo za -mojcu hehehehheehe

FE
Felicijen
17:27 17.10.2010.

Znači udaje se za nepoznatog čovjeka !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije