Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradila brojne komplimente

Ana Rucner pokazala lice bez trunke šminke i oduševila pratitelje prirodnim izdanjem: 'Danas me baš briga'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
30.10.2022.
u 09:00

Naša poznata violončelistica Ana Rucner pokazala je da je prirodna ljepotica, a pratitelje je oduševila fotkama na kojima je pozira bez trunke šminke.

Violončelistica Ana Rucner (39) na svom je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala bez trunke šminke, a ovo izdanje oduševilo je njezine pratitelje.

-Skinula svu šminku jer me danas baš briga- napisala je Ana uz fotografije, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente na račun prirodnog izgleda.

''Lijepa moja'', ''Zgodnica Ana'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Baš si slatka'', ''Lijepa žena'', ''Divna'', ''Top'', ''Ljepotica'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, glazbenica je nedavno podijelila fotografije s godišnjeg odmora među kojima je i ona  sa sinom Darianom kojeg je dobila s bivšim suprugom, glazbenikom Vladom Kalemberom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti.

-Lica oslikana najljepšim bojama prirode- napisala je Ana uz fotografije na kojima pozira s osmjehom na licu, a pratitelje je posebno oduševila fotka sa sinom koji iz dana u dan sve više sliči ocu Vladi.

''Ljepotani'', ''Baš ste zgodni'', ''Divota'', ''Ljepotica, a sin još ljepši'', ''Dama'', ''Lijepa'', pisali su pratitelji, a glumica Bojana Gregorić Vejzović ostavila im je emotikone zaljubljenih pogleda. 

Inače, glazbenici su se rastali 2014. godine a u braku su dobili i sina Dariana. Nakon rastave bivši supružnici su ostali u izvrsnim odnosima, što često pokazuju na društvenim mrežama.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:40 30.10.2022.

Dobra je stara još za nataslačit

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:50 30.10.2022.

Sad je u modi "bez trunke šminke", "rezanje pramenova"... je li opet na redu polijevanje hladnom vodom? Ani svako dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije