Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate je se?

Ana je farmera u showu 'Ljubav je na selu' ostavila samog nasred ulice, a sad je progovorila o novom dečku

Foto: RTL
1/6
30.07.2021.
u 16:35

Ana trenutačno još uvijek radi kao medicinska sestra, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi da se od sudjelovanja u showu nije puno promijenila te da izgleda odlično.

Medicinska sestra Ana Radoš bila je jedna od kandidatkinja koju su mnogi zapazili u 11. internacionalnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Ana je naime, u showu burno završila odnos s farmerom Jackom, te ga ostavila na ulici nasred Raba i pobjegla u Zagreb. Ana trenutačno još uvijek radi kao medicinska sestra, a često objavljuje fotografije na kojima se vidi da se od sudjelovanja u showu nije puno promijenila te da izgleda odlično.

Kada se predstavljala u showu kazala je kako voli rolanje po Jarunu i vožnju biciklom. Za sebe je tada rekla i da je vrckava, komunikativna i vesela, ali često i tvrdoglava. Progovorila je i o tome tko je za nju idealan muškarac. Rekla je da je mora je poštovati, biti otvoren i zabavan, mora se znati šaliti i prihvatiti šalu na svoj račun. Osim toga, tvrdila je tada,  kako joj je važno da je viši i stariji od nje. Dodala je i da se nada da će u budućnosti pronaći ljubav svog života zbog koje joj se, ne bi bio problem i preseliti.

A čini se kako je Ana ljubav već pronašla. Naime, za RTL.hr je otkrila kako je odnedavno u vezi.

- Trenutno sam odnedavno u vezi, no ne mogu još reći je li srodna duša jer smo još u fazi upoznavanja. Od prijašnjih veza sam naučila da nemam puno očekivanja kako kasnije ne bi došlo do razočarenja. No sve što mogu reći zasad jest da veza ide u dobrom smjeru - otkrila je. 

A osim sreće u ljubavi, Ana ima sreće i na poslovnom planu. Nedavno je završila studij sestrinstva, a u planu joj je i novi projekt. 

- Obožavam svoj posao koji je i težak i odgovoran, ali kad ga volite, sve je lakše. Planova uvijek ima puno. Sebe smatram ambicioznom ženom i volim neke nove izazove. Radim trenutno na jednom projektu, čak mogu reći – relativno velikom projektu, ali za sada ne bih o tome. Interesantno je da ponudu za taj projekt nisam dobila zbog emisije jer ljudi koje me žele angažirati nisu ni znali da sam bila u emisiji 'Ljubav je na selu' - kazala je Ana. 

Podsjetimo, Ana je bila na farmi Jacka Vukoje, Australca. On ju je poveo na romantično putovanje na Rab, a ona je njega ostavila samog nasred ulice.  Ipak, kasnije je objasnila zašto je to učinila. 

- Mislim da mi je to bio jedini izlaz, jednini način da se maknem od njega. Jack kod mene nema apsolutno nikakve šanse. Da je zadnji muškarac na ovom svijetu, i dalje ne bi imao šanse jer on svoje ponašanje ne može popraviti - rekla je tada Ana.

VIDEO>> Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije