Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Dikan Radeljak o tragičnoj smrti Ene Begović: 'Zbog ovoga sam nokautirao novinara!'

Joisp Radeljak
Foto: Screenshot
1/6
30.07.2021.
u 11:23

– Dogodila se strašna nesreća. Bili smo u Splitu nakon Enine pogibije, a kći su mi spašavali liječnici. Zaboravio sam i što se dogodilo i mislio samo na dijete, jer da mi je i ona otišla, ne bi mi više ništa ostalo u životu. Rekli su mi da ćemo je izgubiti ako je ne odvedemo u Zagreb – ispričao je Dikan.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (78) gostovao je ovog tjedna u Podcast Inkubatoru, a u trosatnom intervjuu govorio je o brojnim detaljima iz svog privatnog života. Prisjetio se i bolnog gubitka supruge Ene Begović, koja je tragično stradala u prometnoj nesreći 15. kolovoza 2000. na Braču. Tada se i dogodio incident kada je nasrnuo na novinara. 

– Dogodila se strašna nesreća. Mi smo bili u Splitu nakon Enine pogibije, a kćer su mi spašavali liječnici. Zaboravio sam i što se dogodilo i mislio samo na dijete, jer da mi je i ona otišla, ne bi mi više ništa ostalo u životu. Rekli su mi da ćemo je izgubiti ako je ne odvedemo u Zagreb – ispričao je Dikan. Dodao je kako su ispred bolnice stražarili njegovi prijatelji kako se slučajno ne bi ušuljali novinari. Kćer Lanu vozili su ujutro helikopterom, a budući da je bila nepomična, nosili su je zajedno s krevetom. 

– Svatko od nas 6-7 uzeo je dio opreme i nosili smo to u helikopter. Od bolnice do helikoptera bilo je stotinjak metara. Za to vrijeme dok smo je nosili, svi smo bili živčani, a glavni liječnik rekao mi je da u helikopteru sve ne funkcionira, pa je Lani ručno upuhivao zrak. Tada se pojavio neki idiot, potegnuo me za rukav, zaustavio sve i gurnuo mi mikrofon u "gubicu". Ja sam se samo uspio okrenuti, udariti ga u bradu i on je pao. Ni dandanas ne znam tko je on. Nije me ni tužio. Od tog momenta svi su se udružili protiv mene – kazao je Radeljak dodavši kako je to napravio refleksno.

– Pisali su o meni od tada svašta, a nikad me nisu nazvali da me pitaju za komentar – dodao je Dikan. 

VIDEO: Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu' 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:23 30.07.2021.

Novinar je zaslužio, ali ti si svejedno bahato staro podlo đubre. Izjava koju sad daješ, da ti ne bi ostalo ništa da ti je kći umrla, samo pokazuje koliko đubre. Izjaviti to pored živog sina.....

KO
Kott
11:39 30.07.2021.

Kaj se javljaš, ne zanimaš nikoga!

AV
Avimm
11:38 30.07.2021.

Koga taj moze nokautirati a da nema viagrice nebi bio ziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije