Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor na Hvaru

Maja Šuput pozirala s Bloomom, pratitelji primijetili da je isti tata

Foto: Instagram
1/7
30.07.2021.
u 10:32

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom uživa u prvom ljetovanju sa sinčićem Bloomom. Pjevačica redovito na svojem Instagram profilu s pratiteljima dijeli trenutke s odmora, a obitelj trenutačno uživa na Hvaru.

Maja Šuput (41) sa suprugom Nenadom Tatarinovom uživa u prvom ljetu sa sinčićem Bloomom, trenutačno se nalaze na Jadranu. Pjevačica redovito na svojem Instagram profilu s pratiteljima dijeli trenutke s odmora, a glavna zvijezda je upravo maleni Bloom.

"Ljubavi, ovo je Hvar…", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s Bloomom u naručju, a pjevačica je zaradila mnogobrojne komplimente. Ovoga puta odabrala je upečatljivu žutu haljinu, no pozornost je ponovno ukrao Bloom, a fotografija je ubrzo skupila više od 30.000 lajkova i brojne komentare.

Foto: Instagram/ majasuput

"Predivni ", "Majo, prekrasna si, baš ti lijepo stoji majčinstvo", "Bas ste zgodni", "Med", samo su neki od komentara, a mnogi su primijetili da je maleni isti tata.

Podsjetimo, obitelj Šuput – Tatarinov nedavno je uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom.

Također, nedavno su se družili i s Majinom kolegicom Ninom Badrić (49) upravo na Hvaru, a pratitelje su oduševile fotografije na kojima je Nina pozirala s Bloomom.

VIDEO>>Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Ključne riječi

Komentara 4

CK
CKI
11:16 30.07.2021.

E stvarno, više u vražju mater i Šuputica i sve ostale poput nje.

Avatar Tata1208
Tata1208
12:55 30.07.2021.

A kuja vam, pardon, koja vam je pak ta?

Avatar Agramer000
Agramer000
11:21 30.07.2021.

propala pevaljka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije