Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni život

Alka Vuica: Nisam baš imala sreće s muškarcima, uvijek sam ih idealizirala

Beograd: Proslava 28. rođendana Naxi radija održana je u hotelu Hyatt
Foto: Antonio Ahel
1/7
04.12.2022.
u 08:00

Glazbenica je već 40 godina na sceni i kaže kako su iz tužnih trenutaka nastali najljepši ljubavni stihovi.

Alka Vuica zaslužna je za brojne hitove koji su proslavili naše domaće glazbenike, pa je tako recimo njen potpis na pjesmama koje je početkom 90-ih pjevala Tajči: ''Hajde da ludujemo'', ''Moj mali je opasan'', ''Don Juan i smokvica', a pisala je i za Mladena Grdovića i Josipu Lisac i sada Alka broji već 40 godina na glazbenoj sceni.

U razgovoru za IN Magazin rekla je kako se osjeća još uvijek kao ona ista klinka koja je počela pisati pjesme iz ljubavi prema poeziji i užasnuta groznim tekstovima koji su tada vladali na estradi. Veliki dio njezinih pjesama je ljubavnog karaktera, a o svojoj ljubavnoj sreći kaže:

- Nisam baš imala sreće s muškarcima, uvijek sam ih idealizirala. Iz tih nekakvih tužnih trenutaka nastali su najljepši ljubavni stihovi, naravno. Kako je rekao Ivo Andrić, kad nisam očajan, ne vrijedim ništa''. Njezin sin Arian također se bavi glazbom i produkcijom te Alka veli kako će njezin podrum jednog dana vrijediti milijune jer se u njemu snimaju albumi zvijezda trap scene.

- Haha, Hiljson Mandela je, naravno, naš kućni pjevač, haha, okokućni pjevač. Ja im samo pečem pite i nosim dolje. Ja sam prepopustljiva mama, nikad nisam bila neki autoritet. Ali mili Bože, pjesnikinja sam, umjetnica, takva sam, ali sam uvijek bila prijatelj djeci, svi su uvijek mogli računati na mene, i tuđoj djeci i svom sinu. Jako volim djecu, žao mi je da nisam imala više djece. Stalno sam mislila ima vremena, ima vremena. U mojoj kući su odrasla mnoga djeca i mnogu sam othranila i primila kao da sam im mama i jedva čekam unuke - rekla je Alka. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Ključne riječi

Komentara 7

DI
Diesel
08:56 04.12.2022.

Alka, pa nema toliko dobrih muskaraca medju poduzetnicima, moras malo sire gledati ili to mozda nije aktuelno?

NE
Neon
09:49 04.12.2022.

Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
09:39 04.12.2022.

Ovu kad vidim ili čujem odmah dobijem osip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije