Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća!

Sestra Joška Gvardiola objavila fotografije koje dosad nismo vidjeli, ovako su slavili njihovi roditelji

Stigli u Dohu: Igrači hrvatske nogometne reprezentacije u sjajnom raspoloženju ispred hotela Hilton
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
03.12.2022.
u 13:03

Prva osoba kojoj je Joško pohitao u zagrljaj nakon odigrane utakmice protiv Belgije, bila je mama Sanja i odmah su mu u zagrljaj pohitale i sestre.

Poslije utakmice Hrvatska - Belgija jedan naš reprezentativac svojom igrom se istaknuo i postao miljenik javnosti. Stoper Joško Gvardiol glavna je tema domaćih i stranih medija i preko noći dobio je i veliki broj ženskih obožavateljica. Ali nijedna od njih ne može konkurirati njegovim najvećim obožavateljicama baki Milki, mami Sanji i sestrama Franki i Loreni.

Prva osoba kojoj je Joško pohitao u zagrljaj nakon odigrane utakmice protiv Belgije, bila je mama Sanja i odmah su mu u zagrljaj pohitale i sestre. Nekoliko trenutaka ranije njegove sestre snimile su njihove roditelje u emotivnom zagrljaju dok su slavili prolazak Hrvatske i uspjeh njihovog sina Joška, a Joškova sestra Franka je uz ove fotografije napisala: Sreća. Obitelj Gvardiol jako je povezana i podrška su jedni drugima, a kada je potpisao ugovor s RB Leipzigom, nogometaš je odlučio svoje roditelje počastiti novom kućom. 

Foto: Instagram

- Dao sam im oglasnik i rekao neka odaberu. Mami je bilo važno da ima vrt - rekao je nedavno gostujući u dokumentarnom serijalu Roberta Knjaza u kojem su gostovali i ostali naši reprezentativci. Nogometom se u mlađim danima bavio i Joškov otac Tihomir, a sportašica je i njegova sestra Franka (23). Igra rukomet u Udarniku iz Kurilovca, klubu koji se natječe u Drugoj HL Zapad. Igra na mjestu srednjeg vanjskog pucača.

VIDEO Žene ga obasipaju komplimentima, a junak naše reprezentacije otkrio je nedavno je li solo

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SP
SPRING
18:06 03.12.2022.

Volimo I podrzavajmo nase talentirane decke u igri ,zazelimo im sto manje ozlijeda ,uzivajmo u njihovoj igri za naciju… nezavirujte u njihov privatni zivot

BE
Berri
14:21 03.12.2022.

Osnovno je pravilo da se igrače gleda 90 minuta na travnjaku! Sve ono prije, sve poslije utakmice je potpuno nebitno. Mene samo zanima da Gvardiol odradi svoj posao kako treba, a mama, sestre, rođaci, ribari, procjena vrijednosti na Transfermarktu me uopće ne zanima. Bitno mi je samo da igraju kao momčad, da se bore, da izbornik složi dobru taktiku, da na vrijeme osvježava momčad i da ostvarimo prolaz u četvrtfinale. Kada ostvarimo rezultat, dakle kada prođemo Japan, onda može ići priča o sestrama. Nismo još ništa napravili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije