Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotka sa slavnim chefom

Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: Hejteri kako će te sad spavati?

Katar: Ivana Knoll na tribinama uo?i susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Bruno Fahy
1/13
03.12.2022.
u 12:35

U zadnjih nekoliko dana porastao je i broj njezinih pratitelja na Instagramu i jučer se pohvalila kako je dosegla brojku od milijun obožavatelja na ovoj društvenoj mreži.

Najpoznatija navijačica vatrenih Ivana Knoll tijekom aktualnog Svjetskog prvenstva u nogometu stekla je još veću popularnost i u Dohi je obožavatelji i mediji zaustavljaju na svakom koraku. U zadnjih nekoliko dana porastao je i broj njezinih pratitelja na Instagramu i jučer se pohvalila kako je dosegla brojku od milijun obožavatelja na ovoj društvenoj mreži. 

- Milijun, ljudi, hvala vam puno, volim vas sve! Hejteri kako će te sad spavati? - napisala je Ivana na svom Instagram storyju. Nakon toga proslavila je ovaj uspjeh odlaskom u restoran poznatog turskog chefa Nusreta, poznatijeg kao Salt Bae i objavila je i fotografiju s njima. Na svojim Instagram storyjima pokazala je i kako izgleda noćni provod u Dohi. Od obožavatelja je za svoje izazovne kreacije u kojima je pratila utakmice naše reprezentacije, dobila brojne komplimente ali bilo je i onih koji su joj uputili i kritike.

Foto: Instagram

Knoll je uoči utakmice između Hrvatske i Kanade pozirala u kockastom izdanju i u prvom planu je bio njezin bujni dekolte, a dio njezinih obožavatelja smatra kako ovakvim stilom odijevanja iskazuje nepoštovanje prema zemlji u kojoj se nalazi. - Za ovu ženu očito ne vrijede ista pravila... Bez poštovanja. Sramotno. Ako ti se ne sviđa, ne gledaj je. Ne radi se o sviđanju. Sviđaju mi se njezine obline. Radi se o poštovanju kulture zemlje. To  je jednostavno. - bila je prepirka između dvoje obožavatelja, a jedan pratitelj Ivane Knoll u komentarima je objasnio kakva pravila vrijede za posjetitelje SP-a kada je u pitanju odijevanje i poštivanje vjerskih vrijednosti ove zemlje u kojoj je većina stanovništva islamske vjeroispovijesti.

-  Od posjetitelja se ne traži niti se očekuje da nose tradicionalnu katarsku odjeću ili da budu potpuno pokriveni. Iako ne postoji poseban kodeks odijevanja za strance, svi se potiču da nose skromnu i konzervativnu odjeću koja je udobna, ali ne previše otkriva - napisao je Ivani jedan od pratitelja. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

FA
FantaOrange
13:31 03.12.2022.

Razumio bih da je lijepa, al je 4/10 max

Avatar Marko
Marko
13:27 03.12.2022.

Ja popijem 2 helexa i nekako proguram noć

Avatar SAM
SAM
13:21 03.12.2022.

Mnogi se pitaju zašto to radi a ne zna nabrojati tri naša nogometaša. Stvar je objašnjena u samo jednoj rečenici "jučer se pohvalila kako je dosegla brojku od milijun obožavatelja na ovoj društvenoj mreži."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije