Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlogodišnja predstavnica

Albina se javila nakon večeri u kojoj je nastupila Mia Dimšić, pratitelji je prozvali: 'Ovo ti je ultra jadna objava'

Foto: Instagram, EXPA/ laPresse/ Matteo Rasero
1/12
12.05.2022.
u 10:11

Albina Grčić, prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na Euroviziji, javila se nakon prve polufinalne večeri na TikToku i pokazala poruke koje je dobila nakon nastupa Mije Dimšić u Torinu.

Pjevačica Albina Grčić (23) prošle je godine predstavljala Hrvatsku na Euroviziji, a nakon ovogodišnje prve polufinalne večeri Eurovizije koja je održana u utorak, javila se na TikToku. Albina je objavila kratak video u kojem se vidi ona, a na njemu piše: 'Poruke koje sam dobila nakon Eurovizije: "Da je bila ova konkurencija prošle godine...'', zatim se čuju riječi: "Psst. Ne. Ne govori to." U opisu videa pitala je pratitelje što oni misle o prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije, a komentari njezinih pratitelja bili su različiti. Neki su imali negativne komentare i prozvali je zbog njezine objave.

''Apsolutno ne, čak i da konkurencija ne postoji i dalje ne bi bio prolaz'', ''Koliko jadno'', ''Isto bi bilo kao i prošle godine'', ''Ovo je baš ultra jadna objava'', neki su od komentara. Drugi su se pak složili s rečenim. ''Ma prošla bi sto posto'', ''Doslovno pojela bi konkurenciju svojim nastupom'', ''Prošla bi u finale'', pisali su.

@albina.music62 Šta vi kažete na večerašnje polufinale? #fyp #foryou #eurovision2022 ♬ original sound - lounginwithtony

Inače, u utorak je održana prva polufinalna večer Eurovizije u kojoj je nastupila i naša ovogodišnja predstavnica Mia Dimšić s pjesmom ''Guilty pleasure''. Mia nakon glasanja nije pronašla svoje mjesto u finalu koje je na rasporedu u subotu, a predstavnica Hrvatske ni prošle se godine nije plasirala u finale. Tada je to bila Albina s pjesmom ''Tik Tok''. Dodajmo da Albinu na društvenoj mreži TikTok prati više od 40.000 ljudi.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
10:21 12.05.2022.

kakva jadnica. sta se tom splitu dogodilo da samo ovakve guske imaju medijski prostor - i sve do zadnje obozavaju beograd.

ST
stomiovotreba
10:41 12.05.2022.

Ajme, kakva blamaza.

IT
ivica.todoric
11:16 12.05.2022.

Javila se prava, pjevačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije