Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio vrt

Aktivni dani Tonyja Cetinskog u izolaciji, počeo se baviti i poljoprivredom

Foto: Instagram
1/5
21.04.2020.
u 19:51

Pjevač ne gubi vrijeme u izolaciji i uređuje svoj bio vrt, a kaže da i snima više nego inače.

U selu Radetići u Istri Tony Cetinski je u izolaciji sa suprugom Dubravkom i njezinom mamom i vrijeme provodi dosta kreativno. 
Bacio se i u poljoprivredu i sudeći po fotografijama koje je podijelio uživa u stvaranju svog bio vrta. 

- Uz poštivanje mjera socijalne distance naše bio selo i naš bio vrt spremni su za sadnju nakon prve kiše koju čekamo - Tonyjev je opis uz  fotografiju vrta koji obrađuje. Dane u karanteni provodi dosta aktivno i kreativno, pa je tako za Radio Dalmaciju kazao kako nikada u životu  nije snimao koliko snima sada i kaže da se odlično slaže sa suprugom i punicom.

-  Generalno mislim da će se i ljudi malo drugačije ponašati prema prirodi a i jedni prema drugima. Tome se nadam. S ukućanima se slažem super. Sami sebe smo iznenadili. - iskreno je priznao. Dodao je kako se i on primi kuhanja pa je i na tom polju otkrio svoj skriveni talent, a viška kilograma se ne boji jer redovito odradi vožnju biciklom po obližnjim selima, a i prehrana mu je zdrava. Od užurbanosti Zagreba sa suprugom je pobjegao prije tri godine i svoju oazu imaju u Radetićima, a Tony je nedavno u Opatiji pokrenuo i školu pjevanja.

VIDEO: Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije