Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurniji su

Naš nogometaš i supruga su se morali vratiti u Hrvatsku: 'Obitelji je trebala pomoć'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
21.04.2020.
u 14:32

Inače, Izabel je djetinjstvo provela u Švicarskoj, a onda se njezina obitelj preselila u Sesvete, gdje je upoznala Matea za kojeg se udala 2017. godine.

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel nakon potresa u Zagrebu su se vratili u Hrvatsku kako bi pomogli članovima obitelji i prijateljima. 

- Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć - kazala je Izabel za Gloria.hr. mlada poduzetnica vrijeme trenutačno provodi obrađujući vlastiti vrt.

- Nemam puno prilike boraviti u vrtu, a to je jedna apsolutna regeneracija duše i tijela. Uživam u svakoj sekundi i nadam se da će cvijeće preživjeti do jeseni - kazala je Kovačić.
Inače, Izabel je djetinjstvo provela u Švicarskoj, a onda se njezina obitelj preselila u Sesvete, gdje je upoznala Matea za kojeg se udala 2017. godine. Ove godine proslavili su deset godina svoje ljubavi objavivši fotografiju sa samih početaka. Par se upoznao u župi uSesvetskim Selima, gdje su oboje aktivno sudjelovali u aktivnostima župe; Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

1/8

Svoju vezu okrunili su brakom nakon sedam godina. Predivna Izabel Kovačić mnogima je za oko zapela još 2015. godine nakon što je Mateo potpisao za kraljevski klub Real Madrid. Pomalo samozatajna Izabel u kratko vrijeme postala je miljenica Španjolaca koji su je hvalili ponajprije zbog nevjerojatne ljepote i istančanog modnog ukusa. 

Izabel već nekoliko godina stoji iza dječjeg brenda Lunilou, a  prošlo ljeto je s malenim modelima i sestrom Ivanom snimila kampanju koja je mnogima izmamila osmijeh na lice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije