Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke promjene

Adriana Lima nije zadovoljna svojim izgledom nakon poroda

lima
Jurica Galoić/24 sata
07.06.2010.
u 20:08

- Poslije poroda sam držala posebne dijete, išla sam na vježbe, bavila se boksom. Ali, još uvijek nisam zadovoljna izgledom - rekla je Adriana, za koju svi tvrde da nikad nije bolje izgledala.

Adriana Lima, jedna od najljepših svjetskih manekenki i supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića, prije nekoliko dana snimila je editorijal za prestižnu liniju donjeg rublja „Victoria’s Secret“.

Ovo je njen prvi modni set nakon što je prije šest mjeseci rodila kćer Valentinu. Iako mnogi kažu da poznata manekenka nikada nije bolje izgledala, Adriana navodi da još uvijek nije zadovoljna svojim izgledom.

- Poslije poroda sam držala posebne dijete, išla sam na vježbe, bavila se boksom. Ali, još uvijek nisam zadovoljna svojim izgledom – rekla je Adriana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije