Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na društvenim mrežama

2Cellos, Elton John, Guetta... oprostili se od Georga Michaela: 'Izgubio sam voljenog prijatelja, dobru i velikodušnu dušu'

2 cellos i george Michael
Foto: Facebook
1/2
26.12.2016.
u 09:28

Na Instagramu, Elton John objavio je fotografiju na kojoj pozira s Michaelom i uz nju je napisao da je u velikom šoku.

Slavni violončelisti 2Cellos oprostili su se od pjevača Georgea Michaela s kojim su u lipnju 2011. godine nastupali na privatnoj zabavi Eltona Johna u Londonu.

"Kakva tužna i šokantna vijest na Božić, svijet je izgubio još jednu legendu... Počivaj u miru", stoji u objavi na njihovom službenom Facebook profilu.

Na Instagram, Elton John objavio je fotografiju na kojoj pozira s Michaelom i uz nju je napisao da je u velikom šoku.

"Izgubio sam voljenog prijatelja, dobru i velikodušnu, darežljivu dušu i briljantnog umjetnika. Moje srce je uz njegovu obitelj i sve Michaelove obožavatelje."

Bryan Adams je pak poručio:

'Još ne mogu vjerovati. Izniman pjevač i divan čovjek. Otišao je premlad'.

'Počivaj u miru i ljubavi božjoj', dodao je američki reper MC Hammer.

'Posljednji Božić za veličanstvenog glazbenika', bila je poruka DJ-a Davida Guette.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:07 26.12.2016.

"Izniman pjevač" da, "divan čovjek".......čovjek se zapita kad zna što je dotični radio, od javnih toaleta na dalje.........O mrtvima sve najbolje, ali on nije primjer za hvalit se i biti uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije