Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb treći

Vujović: Bolje je ovako nego poraz u finalu, a neki igrači će me čuti u svlačionici

Veselin Vujović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
29.03.2015.
u 17:27

Prednjačili su Ilija Brozović i Sandro Obranović sa po 5 pogodaka, a vratar Filip Ivić prikupio je 12 obrana.

PPD Zagreb pobijedio je Vardar 26:23 i osvojio treće mjesto na završnom turniru SEHA lige u Veszpremu.

Do 42. minute momčadi su se izmjenjivale u vodstvu s time da niti jedna nije imala više od dva pogotka prednosti. Nakon toga hrvatski prvak preuzeo je kontrolu i do 53. minute stvorio kapitalnu prednost (23:20) za posljednju dionicu utakmice.

Prednjačili su Ilija Brozović i Sandro Obranović sa po 5 pogodaka, a vratar Filip Ivić prikupio je 12 obrana.

Hrvatski reprezentativac Igor Karačić bio je među najistaknutijima u Vardarovoj momčadi. Postigao je 4 pogodaka uz 5 asistencija.

- Da smo igrali finale i izgubili bio bih razočaran. Ovako sam ipak zadovoljan. Pokazali smo da smo homogena momčad. Šteta što nam je protiv Veszprema pobjegla pobjeda - rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba za HRT i dodao:

- Mislio sam da će nam igrači koji nisu igrali protiv Mađara (Mihić, Raković, Mandalinić, Vuglač...) donijeti svježinu, no oni nisu to učinili. Pa će biti priče u svlačionici jer tako ne mogu igrati protiv Barcelone - zaključio je Vujović.

Zagrebašima u srijedu slijedi prvenstveni ogled s Umagom, a 9. travnja je na rasporedu i prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka protiv Barcelone.

>>'Nije normalno da u deset dana moramo odigrati pet utakmica'

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:34 29.03.2015.

Nije rezultat bitan.Nek se bratstvo i jedinstvo širi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije