Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez utakmice

Pogledajte novi Halilovićev potez koji je oduševio

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/2
24.09.2015.
u 19:14

Halilović je autor najljepšeg poteza na utakmici kada je nanizao nekoliko protivničkih igrača...

Alen Halilović odlično je počeo ovu sezonu. Na sugestiju trenera Barcelone Luisa Enriquea otišao je na posudbu u Sporting Gijon, a njegove izvedbe oduševljavaju navijače.

U prve tri utakmice hrvatski nogometaš bio je odličan, a i jučer je odigrao nekoliko poteza za pamćenje. Rayo je pobijedio Sporting sa 2:1, Halilović nije briljirao kao do sada, bio je malo samozatajan, ali ponovno je pokazao svoj talent.

Halilović je autor najljepšeg poteza na utakmici kada je nanizao nekoliko protivničkih igrača...

>>Hrvat postao hit na internetu: "Ovo je gol godine!"

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:49 24.09.2015.

Da ove poteze radi u dinamu i vi ovako svakodnevno pišete onda bi ga maminjo prodavao i nabijao mu cijenu!

FI
fijaker
10:46 25.09.2015.

Novinarstvao nam je spalo na niske grane jer je palo pod utjecaj tržišta (žutilo) i intelektualne prostitucije. Jedan, uistinu atraktivan prodor, na utakmici u Španjolskoj koji nije za posljedicu imao nikakav rezultat jedva da biste popratili da je učinjen un u Hrvatskoj. To govori da vi pratite stranu ligu a ne domaću a pišete za hrvatske novine. Ili iz neke vrste ljubavi (koristi) pratite određenog igrača. Da se radi o hrvatskom reprezentativcu koji uistinu plijeni pažnjom ja bih još i razumio. Trenutna igra Alena Halilovića može zanimati samo njegovu obitelj i menađera te naravno klub i navijače u kojemu igra.

Avatar Johanson
Johanson
07:39 25.09.2015.

Ja neznam sta je ovi mali ućinija pametnog u balunu,da nije vas novinara nebi se znalo za njega.Hrvoje jeli si i ti dobija koji cekin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije