Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČKE PRIJEPORA

Ovo je pet stvari u kojima se razilaze Ćorići i Mamići

Ante Ćorić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
06.11.2015.
u 22:23

lada nada hrvatskog nogometa odlučila se na odlazak, a Zdravko Mamić danas se odmah obratio modrim navijačima. Pokušavajući ih uvjeriti kako će Ćorić ostati u Dinamu...

Dinamo i Ante Ćorić posljednjih su se dana neočekivano našli na suprotnim stranama. Mlada nada hrvatskog nogometa odlučila se na odlazak, a Zdravko Mamić danas se odmah obratio modrim navijačima. Pokušavajući ih uvjeriti kako će Ćorić ostati u Dinamu. No, mišljenja Zdravka Mamića i Ante Ćorića se razilaze u pet točaka, piše Goal.

Slučaj 1.
Zdravko Mamić:

- Najavio mi je trener da će Ante igrati u Splitu, no bila je nezgodna situacija da igrač igra, a otac mu se u to vrijeme nalazi na pregovorima u drugom klubu - Portu. Pa se Ante požalio da ga bole leđa i zato nije igrao tu utakmicu.

Druga strana
* Njegov otac Miljenko Ćorić tada nije bio u Portu, već na - Parku mladeži. Miljenko Ćorić u Portu je bio nekoliko dana ranije, za vrijeme prve utakmice između Dinama i Olympiakosa.

Slučaj 2.
Zdravko Mamić:
- Ante je u nekoliko situacija bio i kapetan, u našoj kampanji za Ligu prvaka on i Pjaca se smiješe s velikih postera, jer oni su simbol Dinama i za budućnost. Nedvosmisleno poručujemo da želimo Ćorića još dugo godina u našem Dinamu!

Druga strana
* Ante Ćorić je igrom slučaja, a ne klupskom odlukom postao kapetan Dinama. Mladi veznjak samoinicijativno je na svoju ruku stavio kapetansku traku, nakon što je u jednoj utakmici Arijan Ademi napustio igru. To definitivno nije bila odluka Zorana Mamića.

slučaj 3.
Zdravko Mamić:
- Ante tvrdi da nije stvar o minutaži, već o odnosu prema njemu. To je subjektivna procjena, ali u svakom klubu na svijetu neki igrači misle drugačije nego trener. To bih pripisao isključivo njegovom subjektivnom dojmu.

Druga strana
* Mladoj nadi hrvatskog nogometa zasmetale su mnoge stvari. Zdravko Mamić nije želio Antu Ćorića (jedinog) pozdraviti prilikom posjeta momčadi u hotelu prije utakmice s Olympiakosom. A Zoran Mamić svom se veznjaku već mjesecima ne obraća. Niti na njega usmjerava svoju pažnju...

>> Preostale dvije točke pročitajte ovdje

>> Ante Ćorić će biti kažnjen, a da bi igrao, mora se dokazati treneru

Komentara 46

BI
billynik
00:17 07.11.2015.

Kako se zvao onaj klinac čiji tata nije htio potpisati ugovor s Dinamom, pa gdje danas igra? Ako je Mamić u čemu dobar onda je to sigurno prodaja igrača, Modrić, Mandžukić, Kovačić, Badelj, Lovren, Eduvardo ...??

SP
spoter
01:07 07.11.2015.

Nije korektno ni od malog da mu otac ide i pregovara uokolo kao da se to nikog ne tiče a mali bi da ga nose na rukama , a Zdravko bi mogo pri potpisu ugovora tačno i striktno zahtijevat da svaki igrač prije bilo kakvih pregovora sa drugim klubom obavezno mora dobit suglasnost a korektno bi bilo i Dinamo da ne pregovara ni sa jednim igračem ako taj nema suglasnost svoga matičnog kluba ma ti bi trebo bit osnovni i prvi član svakog ugovora na samo u Dinamu nego svugdje u svijetu.

BI
billynik
00:07 07.11.2015.

Klinac je previše poletio, biće dobro ako prizemlji kao Halilović a mogao bi proći i gore, npr. kalenje u BiH ili Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije