Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UZBUĐEN SAM'

Cristiano Ronaldo se doslovno prodao i sad ga 'posjeduje' vlasnik Valencije

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
29.06.2015.
u 18:30

'Iznimno sam uzbuđen što mogu objaviti kako sam sklopio ugovor s kompanijom Mint Media'

Cristiano Ronaldo marketinški je i više nego isplativ pa se za njega mnogi "trgaju" kako bi preko njegova imena i pojave prodali proizvod koji nude. No odsad prava na korištenje njegova lika i djela ima vlasnik Valencije Peter Lim.

Iz Singapura je i samim time ima mnogo veza u Aziji, ogromnom tržištu na koje Portugalac još nije zakoračio na pravi način. Vjeruje da bi ovim potezom prodaje onoga što jest nekom drugom, to trebao uspjeti. O koliko je novca riječ, nije poznato.

- Iznimno sam uzbuđen što mogu objaviti kako sam sklopio ugovor s kompanijom Mint Media, u vlasništvu mog dobrog prijatelja i singapurskog biznismena Petera Lima, kojoj sam prodao prava na korištenje mog imidža, što će brend Cristiano Ronaldo podići na novu razinu, posebno u Aziji - napisala je zvijezda Real Madrida na društvenim mrežama.

Uistinu je "zlatna koka", ali i željan pobjeđivanja na svim frontama. Zato ne treba čuditi što, unatoč silnom novcu, slavi i uspjesima želi biti prvi i kad je u pitanju marketinški dio. Uostalom, zakoračio je u 31. godinu i treba misliti na budućnost te sklopiti važne ugovore koji će mu garantirati proboj na neka druga područja i širenje karijere nakon nogometne.

>> Cristiano Ronaldo zbog reklame promijenio ime i prezime

 

I am very excited to announce my latest deal with Mint Media, owned by my good friend, businessman Peter Lim from...

Posted by Cristiano Ronaldo on Monday, 29 June 2015

Komentara 2

RI
rikavac
22:50 29.06.2015.

31 mu godina i treba mislit na buducnost. Jako motivirajuce sve sto je dosad zaradio neznam da li ce mu moc dok je ziv. Smijesno.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:41 29.06.2015.

Iskreno, u 31-voj godini, još sezona il dvije vrhunskog nogometa....pa tko ne bi uzel kaj mu život pruža !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije