Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prave majstorije!

Cijeli svijet se divi spektakularnom golu godine kakav je zabio i Hrvat!

Murillo
Foto: Screenshot
1/3
18.01.2017.
u 20:08

Njegov gol škaricama postignut nakon kornera obišao je svijet, portali objavljuju video njegove majstorije, a svi se dive krasnom pogotku.

Nogometaši Intera jučer su nakon produžetaka pobijedili Bolognu 3:2 i plasirali se u četvrtfinale talijanskog kupa. Domaćin je vodio 2:0, gosti su se ipak uspjeli vratiti u utakmicu i izjednačiti na 2:2, ali u osmoj minuti produžetka Candreva je zabio gol koji je Inter odveo dalje.

Ipak, danas se najviše priča o pogotku Murilla koji ga je zabio na spektakularan način. Njegov gol škaricama postignut nakon kornera obišao je svijet, portali objavljuju video njegove majstorije, a svi se dive krasnom pogotku.

I, zaista, majstoru se treba nakloniti, ali isto tako možemo podsjetiti da je sličan pogodak zabio i jedan hrvatski nogometaš. Bilo je to prije sedam godina, a Saša Bjelanović u dresu Vicenze zabio je fenomenalan pogodak Anconi.

Pogledajte dvije majstorije, Bjelanovićeva se u drugom videu vidi nakon 55. sekunde.

 

 

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
21:40 18.01.2017.

Bjelanovićev gol je vrhunski al ovaj gornji je na rubu prekršaja....čak bi ga sudac vjerojatno i dosudil al je gol bil "preatraktivan" pa ni !?

VI
vidigal
09:38 19.01.2017.

ma ne samo cjeli svijet, vec cjeli svemir se divi i cudi !!!..nikad u povijesti nije vidjeno nesto takvo slicno!!!...da niste malo ipak pretjerali???

ST
stipe123
22:16 18.01.2017.

Bjelanović je Srbin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije