Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktualne kolekcije

Održan casting za Zagreb IN Style

Casting za Zagreb In Style
Foto: Ines Ljubetić Fišer
1/4
10.12.2015.
u 10:11

Na castingu koji je održan u poznatom zagrebačkom okupljalištu Khala baru uz Alena Ljubića su modele birali i suorganizatorice Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek, direktor hrvatskog predstavništva brenda Bleu Homme Pavao Nosetić te poznati modni kritičar i dizajner Boris Banović.

Poznati vizažist Alen Ljubić priprema još jedan Zagreb IN Style powered by Bleu Homme koji će održati u Westgateu 19. prosinca i na kojem će svoje aktualne kolekcije predstaviti brojni dizajneri odjeće i nakita.

Na castingu koji je održan u poznatom zagrebačkom okupljalištu Khala baru uz Alena Ljubića  su modele birali i suorganizatorice Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek, direktor hrvatskog predstavništva brenda Bleu Homme Pavao Nosetić te poznati modni kritičar i dizajner Boris Banović.

„Boris Banović je specijalni gost našeg blagdanskog izdanja Zagreb IN Stylea, a na reviji će predstaviti  mušku i žensku kolekciju koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju. Westgate je naš domaćin i oduševljeni smo suradnjom pa najavljujemo pravi spektakl mode s brojnim pratećim događanjima, prezentacijama i darivanjima.“ – kaže Alen Ljubić.

Osim Borisa Banovića i Bleu Hommea, na velikoj reviji svoje će kolekcije predstaviti dizajnerice Klara Ivanović, Iva Magdić, Božena Bratović Smolić i Martina Kuntić te dizajnerice nakita Iva Horvat i Vesna Martinović, a modnu priču zakružiti će cipele Högl.

>>Je li ovo najljepša blagdanska kolekcija koju smo vidjeli? 

>>Predstavljena nova H&M kolekcija za proljeće/ljeto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije