Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 godina karijere

Novu knjigu o Kate Moss uređuje njen bivši dečko i otac njene kćeri

kate moss
Rizzoli
24.07.2012.
u 00:01

U studenom se očekuje knjiga o najpoznatijemu modelu na svijetu "Kate: The Kate Moss Book" koju je Calvin Klein angažirao za niz svojih kampanja iako je na snimanjima bila teška

Karijeru Kate Moss popratili su modnim knjigama brojni fotografi poput njezina prijatelja Marija Testina, no knjiga koja će izaći na tržište u studenom ove godine "Kate: The Kate Moss Book" mnogo je više od samih Kateinih najznačajnijih fotografija. I to ponajprije zbog toga što će je urediti Katein bivši dečko i otac njezine kćeri Jefferson Hack (urednik časopisa Dazed and Confused).

Uz njezina bivšeg dečka na knjizi će raditi i Katein bivši agent Jess Hallett, koji joj je ujedno i jako dobar prijatelj, a bio joj je i kum na vjenčanju prošle godine. No ipak glavnu riječ imat će upravo sama Kate. Ona će odabrati svoje najbolje fotografije, kako sa snimanja, tako i neke privatne, kako bi na najbolji način mogla prikazati 20-godišnju karijeru te kako se od nepoznatog modela razvila do najpoznatije manekenke na svijetu.

Za knjigu, koju će izdati Rizzoli i stajati oko 350 kuna, Kate će snimiti osam različitih naslovnica koje će snimiti neki od najpoznatijih fotografa.

Također, uključivat će i radove fotografa poput Hedija Slimanea, Juergena Tellera, Terryja Richardsona, Corinne Day, Marija Testina i Karla Lagerfelda, a posebno će se osvrnuti i na njezine kampanje za Calvina Kleina koji ju je angažirao jer je bila prirodan i sjajan model iako je na snimanjima bila teška.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije