Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neoprezna

Nakon kupanja postala ružičasta kao Pink Panther: Ispričavam se proizvođaču, nisam čitala upute

sapun
Foto: Thinkstock
22.01.2016.
u 14:11

Umjesto da pločicu krutog ulja za kupanje koje se prodaje pod nazivom ''Razzle Dazzle'' i sadrži apsolut lista ljubičice rastvori u kadi s toplom vodom, ona ga je upotrijebila kao sapun, istrljavši njime i lice.

Da obvezno treba čitati upute za korištenje raznih proizvoda, nedavno se doslovno na vlastitoj koži uvjerila mlada Britanka, obožavateljica Lushevih prirodnih kozmetičkih proizvoda, čije su lice i tijelo nakon korištenja jednog od njih poprimili intenzivno ružičastu boju koja se zadržala puna tri dana. 

Shvativši da izgleda poput Pink Pantera i da nikome ne može kazati kako je izgorjela u solariju ili na skijanju, Abi Shenton je Lushu poslala ljutiti tweet sljedećeg sadržaja: "Bok @lushcosmetics. Kratko pitanje – je li uobičajeno da koža nakon korištenja nekih vaših proizvoda ostane intenzivno ružičaste boje?"

Uskoro je dobila odgovor da se javi predstavništvu tvrtke gdje će joj pomoći, pišu britanski mediji. 

Pokazalo se da se Abi nije imala razloga ljutiti se na Lush. Naime, umjesto da pločicu krutog ulja za kupanje koje se prodaje pod nazivom ''Razzle Dazzle'' i sadrži apsolut lista ljubičice, rastvori u kadi s toplom vodom, ona ga je upotrijebila kao sapun, istrljavši njime i lice.

Na uputama za upotrebu piše: "Jednostavno ubacite uljnu kupku u kadu punu tople vode i uživajte u hidratantnoj opuštajućoj kupki."

Nakon trodnevnog svakodnevnog tuširanja i ispiranja kože limunovim sokom i maslinovim uljem boja je nestala, a Abi se javno ispričala, poručivši da ostaje obožavateljica Lusheve prirodne kozmetike te da ubuduće neće ponoviti istu pogrešku. 

>>Voda održava kožu lica mladom, ne kreme protiv starenja

Komentara 1

Avatar poglavito
poglavito
14:25 22.01.2016.

...mora da je onda Pink Panter popio sapun .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije