Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna od najpoznatijih

Legendarni model ide u mirovinu nakon 50. rođendana

Cindy Crawford
Foto: Instagram
1/8
02.02.2016.
u 11:40

Čini se da će 14-godišnja Kaia naslijediti mamu jer je zanima manekenstvo, a već je i snimila nekoliko editoriala za Teen Vogue.

Cindy Crawford (49), jedna od najpoznatijih manekenki posljednjih 30 godina, odlučila je prekinuti impresivnu karijeru nakon što proslavi 50. rođendan.

Cindy, koja će 20. veljače navršiti pola stoljeća, kao glavni razlog odlaska navodi to što se više ne želi “dokazivati” drugima. Cindy je prestala s “punim radnim vremenom” kao model 2000. godine, no od tada se povremeno pojavljivala na naslovnicama modnih magazina.

– Radila sam sa svim najboljim svjetskim fotografima i ne mogu se više ni ponavljati ni dokazivati – kazala je ljepotica koja je karijeru počela sredinom 80-ih kao tinejdžerica. Krajem 80-ih i početkom 90-ih redovito se pojavljivala u medijima, ali i videospotovima kao što je “Freedom 90’” Georgea Michaela. Iza nje je brak s Richardom Gereom, a od 1998. u braku je s bivšim modelom Randeom Gerberom.

Imaju dvoje djece, sina Presleya Walkera i kćer Kaiju Jordan. Čini se da će 14-godišnja Kaia naslijediti mamu jer je zanima manekenstvo, a već je i snimila nekoliko editoriala za Teen Vogue.

– Žene kao Helen Mirren i Jane Fonda izgledaju fantastično i primjereno svojim godinama. Izgledaju odlično, no ne trude se izgledati kao da im je 30 godina. Ne želim se natjecati sa svojom kćeri koja ima 14 godina jer bih izgubila– rekla je Cindy koja modne piste prepušta nekim mlađim licima. Cindy Crawford dodala je kako će tako imati više vremena za druge aktivnosti poput fitnessa. Upravo je kaseta s njenim vježbama sredinom 90-ih bila veliki hit.

– Kad sam bila tinejdžerka, željela sam izgledati starije, a vršnjaci su me zadirkivali zbog madeža na licu. Taj je madež poslije postao moj zaštitni znak, a ja se ponosim svime što sam napravila. Podržavam kćer u svemu i uvjerena sam da će i ona krenuti mojim stopama – kazala je legendarna Cindy Crawford. 

>>Cindy Crawford kćeri poručila: Jedi dok možeš, moda je okrutna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije