Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
make-up trikovi

5 savjeta vizažista koji će vam olakšati život

crveni ruž za usne
Foto: Shutterstock
13.10.2014.
u 14:00

Čisto i sjajno lice ne mora biti posljedica skupih tretmana i njege kože. Jednostavno nanesite malo bijelog sjenila na obraze

1. Ako želite deblje i punije obrve, očešljajte obrve četkicom prema gore i ispunite "praznine" kratkim pokretima olovke za obrve. Za naglašene obrve, koje su trend ove sezone, ispunite i mjesto ispod luka obrva.

2. Ako želite mat boju usana, ne morate kupovati novi ruž. Sve što trebate je nanijeti vaš omiljeni ruž za usne i prekrijete ga s malo pudera, koji će umiriti sjaj.

3. Ako vas nervira odsjaj na licu koji je posljedica znojenja, nemojte ga pokušavati prikriti tako da svakih nekoliko minuta prekrivati ​​lice još jednim slojem pudera u kamenu, jer ćete izgledati neprirodno. Dovoljno je da prije nego izađete, nanesete sloj podloge za šminku i pudera u kamenu.

4. Čisto i sjajno lice ne mora biti posljedica skupih tretmana i njege kože. Jednostavno nanesite malo bijelog sjenila na obraze. Na taj način naglasit lice i dati mu zdrav sjaj i izgled.

5. Ako vam se crveni ruž brzo skida, nanesite ga četkicom za ruž i potom premažite i slojem translucent pudera kako se ruž ne bi razmazivao.

>>Vijest koja će razveseliti žene: U Zagrebu se otvara M.A.C. dućan

>>Zaboravite na kupaonicu: Make up treba držati u kuhinji!

>>Evo kako pravilno očistiti lice: Savjeti za kožu bez nepravilnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije