Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1 dan ljubavi

Vodimo vas na Massima za Valentinovo

Massimo
Foto: Bachrach Kristofic
06.02.2015.
u 16:12

Dobili smo jako puno vaših prijava, smiješnih, romantičnih, kreativnih...

A sretni dobitnici su:

Damir Hladnić, Virje
Svjetlana Blažević, Zagreb
Dragica Nevžala, Zagreb
Maja Poljak, Zabok
Slaven Matuza, Ivanec

Čestitamo! Uživajte u čaroliji.

Još par dana dijeli nas od koncerta na kojem ljubavi i pozitivnih emocija neće nedostajati. Na samo Valentinovo (subota, 14. veljače) u 20 sati na spektakularnu, vlastitim kreacijama osmišljenu, pozornicu Doma sportova stupit će „najbolji gitarist među pjevačima i najbolji pjevač među gitaristima“* - MASSIMO.

Uz već dobro poznate singlove „Ispod nekog drugog neba“, „Kladim se na nas“, „Nedam grijehu na tebe“ i druge, po prvi puta ćete moći uživati u kompozicijama s novog studijskog albuma „1 dan ljubavi“. Ako ste spremni otvoriti svoje srce i jedan dan pustiti mu na volju, povedite sebi najdražu osobu na koncert ljubavi.

Direktno iz Engleske stiže gitarist, David Rhodes, koji svira sa Peterom Gabrielom, a radio je i s Kate Bush, Robertom Plantom, Paulom McCartheyjem... David je, na ovih dana objavljenom Massimovom albumu „1 dan ljubavi“, snimio nekoliko gitarskih dionica.

Uz Massimov stalni bend kojeg čine: Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature) kao gosti bljesnut će i producent/gitarist Nikša Bratoš, po crno-bijelim tipkama prebirat će Predrag Martinjak, a gost na saksofonu je Igor Geržina. Kao predgrupa nastupit će zagrebačka grupa Gretta.

Deset ulaznica čeka na vas!
Otvorite svoje srce, a Massimo i bend ispunit će ga 14. veljače ljubavnom čarolijom! Odgovorite na pitanje „Kako izgleda vaš idealan jedan dan ljubavi?“ i ispunite obrazac koji se nalazi ispod. Pet najkreativnijih odgovora osvojit će 2 ulaznice za Massimov koncert. Natječaj traje do srijede 11.02. u 14 sati. Dobitnike objavljujemo u četvrtak 12.02.

Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?