Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji vas vodi na Olivera Dragojevića i Harija Rončevića

Dragojević-i-Rončević
Goran Kovačić/Pixsell
PR
Autor
PR članak
03.04.2012.
u 09:50

Darujemo ulaznice za koncert koji će se održati u subotu 5. svibnja u Areni Varaždin

Nakon koncerta najpoznatijih klapa i njihovih gostiju u Areni Varaždin, na kojem je mnogobrojna publika gotovo tri sata uživala u njihovim pjesmama, u Areni Varaždin uskoro – nova glazbena poslastica.

Subotu, 5. svibnja već sada rezervirajte za sebe jer stižu nam glazbena legenda i jedan od najpoznatijih pjevača i glazbenika Hrvatske i regije Oliver Dragojević i jedan od najzanimljivijih i najautentičnijih kantautora, Hari Rončević.

Dvojica vrsnih glazbenika i romantičara u duši zajedno na pozornici garancija su još jednog spektakla u varaždinskoj Areni. Nakon rasprodanog zajedničkog koncerta za Valentinovo koji su priredili riječkoj publici, i publiku u Areni Varaždin uskoro očekuju hitovi starog morskog vuka Olivera poput 'Lijepa bez duše', 'Dva put san umra', 'U ljubav vjere nemam', 'Tko sam ja da ti sudim' i hit 'Moj lipi anđele' koji mu je napisao upravo Hari.

Hari će pak publiku zasigurno dirnuti u srce svojim pjesmama 'Di god da pođem', 'Aj ća volin te', 'Još tvog je poljupca na mojim usnama', 'Moje si more', 'Još ne znam kud s tobom', 'I sve dok dišem' i brojnim drugima.

Nakon odličnih koncerata u Australiji, Francuskoj, Americi, Oliver je ipak najsretniji kada svojim nastupom može oduševiti domaću publiku, a da su ovi Dalmatinci itekako dobrodošli u Varaždin, pokazuje i veliki interes za kartama koje u ponedjeljak kreću u prodaju. Moći će se kupiti u sustavu Eventima te na prodajnim mjestima koja će biti objavljena uskoro.

Izvršni producent koncerta je Tipo Marketing.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Želite prijaviti greške?