Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mmmm

3 tipa muškaraca za koje će svaka žena reći: Ah, kako je neodoljiv!

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
27.03.2014.
u 17:55

Muževnost je ono što uzbuđuje žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Tip 1: On je snažan i muževan

Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom količinom testosterona. Frajeri koji već desetljećima privlače pozornost žena. Muževnost je ono što uzbuđuje žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Tip 2: On ima stila

Elegancija i pristojnost, pažljivo birana odjeća i društvo, savršen parfem i galantan pristup – žene na ovo sigurno "padaju". Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu. Dovoljno je znati što žene vole, a to je da budu mažene i pažene.

Tip 3: On ima "ono nešto"

"Ono nešto" može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji muškarac ostavlja na ženu.

>>Kad ti digne živac... 10 iritantnih stvari koje žene rade

>>Centimetri su ipak bitni! Koliko je visok vaš muškarac?

Komentara 9

SL
stalno lazu
08:15 28.03.2014.

Sedam recenica i doma.

Avatar billybull
billybull
07:57 28.03.2014.

novinar nije iz zagreba, I na zna "den-a" on je imao ono nesto, I zato je mrtav....novinar pokusava zivjeti na internet, ali to ne sljaka u zagrebu....

VA
vashavisost.
10:53 28.03.2014.

Lovu ste zaboravili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije