Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

Zvijezda filma "Igre gladi" tranformirala se za W u - pticu

jennifer lawrence
Foto: W Magazine
1/6
16.09.2012.
u 12:01

Iako su mišljenja oko njezina najnovijeg editorijala podijeljena, Jennifer Lawrence savršeno se uklopila u pomalo bizarnu modnu priču u kojoj je pozirala s papigama i labudovima

Ako mislite da ste već vidjeli sva lica 22-godišnje američke glumice Jennifer Lawrence, zvijezde filma \"Igre gladi\", varate se. Upravo ju je modni div W za listopadsko izdanje transformirao, ni manje ni više, nego u - veliku pernatu pticu.

Odjevena u kreacije Vivienne Westwood, Alberte Ferretti, Calvina Kleina i Alexandera McQueena, Jennifer je pred objektivom Tima Walkera pozirala s \"prijateljima\" labudovima, papigama i paunovima. No iako su mišljenja oko naslovnice i editorijala prilično podijeljena (od toga da Jennifer izgleda prilično čudno s perjem na glavi i da ih ptice plaše do toga da je W apsolutno zakazao s ovim snimanjem), moramo priznati da se mlada glumica savršeno uklopila u ovu pomalo bizarnu modnu priču.

Jennifer je također promovirala i novi film \"Silver Linings Playbook\" u kojem glumi uz Roberta De Nira i Bradleya Coopera, a pritom se u intervjuu i našalila na svoj račun otkrivši svoj najveći talent:
- Ja uopće nemam puno talenata. Nisam dobra kuharica, nisam dobra kućanica i ne znam šivati, još k tome ni ne plešem dobro. Jedino što mi jako dobro ide je gađanje lukom i strijelom, što sam naučila u \'Igrama gladi\'.

Budući da je bila nominirana za zlatnoga kipića za ulogu u \"Zimskoj kosti\", Jennifer se prisjetila ludnice oko dodjele Oscara:
- To je zaista velika čast, ali i pomalo bizarno. Bila sam umorna od treniranja i ispitivanja ljudi što ću obući na taj dan. Čak sam išla i na dijetu, a te večeri nosila sam dva \'spanxa\'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije