Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nježne, a sposobne

Žene su orgariziranije i zbog toga sve uspješnije u poslu

'Ilustracija: posao...kompjuter....ured... Obavezno potpisati: PHOTOS.com'
'Jack Hollingsworth'
21.07.2010.
u 15:19

Studija u kojoj je sudjelovalo 4000 muškaraca i žena pokazala je da je čak 46 posto žena vrlo dobro organizirano, dok se time može pohvaliti samo 20 posto muškaraca.

Žene su organiziranije od muškaraca, barem kada je riječ o poslu. Ljepši spol uspješno se bori s rokovima i sastancima, dok većini muškaraca to ne uspijeva.

 

Zanimljivo istraživanje tvrtke DYMO pokazalo je da je svaki deseti muškarac na radnome mjestu bio upozoren zbog neorganiziranosti. Mnogi od njih propustili su napredovanje na poslu zbog istog razloga.

 

Studija u kojoj je sudjelovalo 4000 muškaraca i žena pokazala je da je čak 46 posto žena vrlo dobro organizirano, dok se time može pohvaliti samo 20 posto muškaraca.

 

Muškarci tvrde da im je teško obavljati nekoliko zadataka odjednom.

Ključne riječi

Komentara 2

FE
Felicijen
17:01 21.07.2010.

Budući da je život skoro svake žene jedna velika zbrka u ovo napisano je jako teško povjerovati...

ŠI
Šiljka
08:06 22.07.2010.

Zbrka je kod onih koje si tako naprave. Inače, žene su i odgajane za više radnji odjednom ili u kratkom vremenu, tako da je sasvim razumljivo da je multitasking njihov. No, i muškarci, ako se potrude, a i oni pedantni, itekako znaju i mogu biti lijepo organizirani i ne zaostajati za ženama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije