Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Žena se požalila: 'Suprug mi nikad ne daje komplimente, još me uspoređuje s puno mlađim ženama'

Shutterstock
24.10.2021.
u 21:07

- Nije mi nikad dao ni jedan pravi kompliment i zbog toga se osjećam jako loše - rekla je.

- Suprug stalno moj izgled uspoređuje s izgledom 20-godišnjakinja, što mi jako smeta, posebno jer sam se godinama borila s niskim samopouzdanjem - napisala je anonimna 54-godišnjakinja u pismu Deidre, terapeutkinji i The Sun kolumnistici.

- Prošli smo mjesec otišli u noćni izlazak u Londonu i za tu priliku sam se dotjerala, a dok smo hodali od jednog bara do drugog, on je vidio ženu koja je nosila odjeću sličnu mojoj i rekao: "Oprosti ljubavi, ali ona ima obline na svim pravim mjestima!" -

Bila je jedna od najseksi žena svijeta, a onda se naglo udebljala: Fanovi kritiziraju njen novi izgled, ali ona je sretna

1/7

- Nije mi nikad dao ni jedan kompliment i zbog toga se osjećam jako loše - rekla je.

- Nema potrebe da vas spominje kad vidi privlačnu ženu, pogotovo ako zna da vas to uznemiruje, a zvuči mi kao da vas to najviše smeta baš zato što vam rijetko ili nikad daje komplimente - rekla je Deidre.

Savjetovala je ženi da s njim sjedne i objasni mu kako se zbog toga osjeća.

- Možda nije shvatio da vam je prestao davati do znanja koliko vas cijeni i da više ne pokazuje da ste mu privlačni, pa to odluči ispraviti - rekla je.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:04 25.10.2021.

želi je zamjeniti za noviji model . no njoj to još nije jasno..

MO
montello
14:02 25.10.2021.

nema ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije