Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Žena se požalila na supruga: 'Ne želi se seksati, a u braku smo!'

Shutterstock
14.01.2024.
u 22:00

Rekao joj je da nije spreman za taj korak, a ona je zbunjena

Dvadesetosmogodišnja žena u braku je već tri mjeseca, no brak još nije konzumirala. Tvrdi kako njen suprug odbija tu ideju. "Pitala sam ga direktno i odgovorio je da nije emotivno još spreman za taj korak. Znam da nema nikakvih fizičkih problema oko toga."

Anonimno je zatražila pomoć od psihologa na portalu TOI. Pitala je što joj je činiti, je li vrijeme da porazgovara s nekim vezano za ovaj problem. 

VEZANI ČLANCI:

Dobila je odgovor kako je prva stvar koju bi oni kao par u ovakvoj situaciji trebali napraviti jest obratiti se stručnjaku koji će ih savjetovati što dalje i na koji način, utvrditi u čemu je problem i riješiti ga zajedničkim djelovanjem para i stručnjaka. Ovo nije problem samo muškarca, nego oba partnera. 

 Nedostatak seksa u vezi stvara frustracije i može dovesti do ozbiljnijih problema koje možete spriječiti ako utvrdite uzrok problema u ranoj fazi. Postoji rješenje za svaki problem, samo ga treba htjeti potražiti. 

Muškarac se na Redditu požalio na svoj život s 'mikropenisom': 'Ljubavni život mi je noćna mora'

Ključne riječi

Komentara 4

JU
JurekJuric
06:33 15.01.2024.

Što učiniti..? Potražiti nekoga tko je spreman...

MO
montello
09:28 15.01.2024.

naci ce drugog ako n ne zeli onda brak adio.

SL
slavenZadravec
08:57 15.01.2024.

Na žalost postoje neke organizacije koje propovijedaju da je dobro, čak poželjno, stupiti u brak bez da se osobe dobro seksualno poznaju. To može dovesti do ovakvih slučajeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije