Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomljeno joj je srce

Žena ispričala: 'Moj mačak je nestao prije 11 godina i sada ga njegovi novi vlasnici odbijaju vratiti!'

Shutterstock
26.07.2023.
u 12:30

Prema njezinim riječima, jadni Shadow je nestao 2012. godine, kada je imao gotovo pet godina

Vlasnica kućnog ljubimca nije mogla biti više oduševljena mišlju da se nakon 11 godina ponovno susreće sa svojim voljenim mačkom 'Shadow' i jedva je čekala da ga ponovno vrati kući. Nažalost, Shadowovi novi vlasnici imali su druge ideje i odbili su ga vratiti. ili čak komunicirati s njom, piše Mirror.

Prema njezinim riječima, jadni Shadow je nestao 2012. godine, kada je imao gotovo pet godina. Slomljenog srca, gajili su nadu pune dvije godine, vjerujući da, budući da je mikročipiran, još uvijek imaju dobre šanse da netko dođe u kontakt s njima. Nažalost, toliko željeni poziv nikada nije stigao, a nakon tri godine odlučila se "pomiriti" s idejom da je Shadow vjerojatno preminuo, žaleći za njim i s ljubavlju se osvrćući na vrijeme provedeno zajedno.

VEZANI ČLANCI: 

Nisu stoga mogli vjerovati kada ih je veterinar nazvao da je njihov "slatki mačak" pronađen, 11 godina nakon nestanka. Činilo se kao da se dogodilo "čudo". Obraćajući se Redditu, isprva oduševljena ljubiteljica mačaka napisala je: "Živio je u stambenoj ulici posljednjih šest godina i susjedstvo ga je hranilo. Bez posjeta veterinara, bez udobnog kreveta, bez zaklona od vrućine i hladnoće, osim sporadično kad bi se sažalili nad njim. Nešto ga je napalo i zahtijevao je manju njegu i šavove, a tada su s mojim podacima pronašli njegov čip. Bila sam tako sretna i jedva sam čekala da ga opet vidim, ali zbog posla nisam mogla stići tamo neko vrijeme, a i nisam imala novaca za veterinarske dugove. Žena koja ga je odvela veterinaru prošli je tjedan počela pričati o tome kako ne zna što bi s njim dok se oporavlja i ona i ja smo pokušavale pronaći sredstva za put po njega. Jedan račun bio je manji od očekivanog, a moji su se roditelji također složili uzeti novac iz svog fonda za hitne slučajeve kako bi nadoknadili ostatak kako bih mogla otići po njega."

Nažalost, stvari su se promijenile kada su saznali da je Shadow "predan drugom paru u susjedstvu koji ga jednostavno jako voli". Ovaj ga par namjerava zadržati, a od tada nisu ništa više čuli. Nastavila je: "Nemam pojma gdje žive, osim u gradu, tako da sada moja djeca i ja moramo opet oplakivati ​​mačka. Tako sam shrvana i opet ga gubim. Financijski, oporavit ćemo se za manje od dva mjeseca, ali emocionalno ovo je udarac koji će zauvijek ostati sa mnom. Volimo te Shadow i nedostaješ nam svim srcem i jako mi je žao što te nećemo moći vidjeti."

Mnogi korisnici Reddita duboko su se sažalili zbog prvobitnog vlasnika Shadowa, koji kaže da im je srce sada "slomljeno", a mnogi su ih pozvali da ne odustaju od svog davno izgubljenog ljubimca. Jedna je osoba komentirala: "Tako mi vas je žao. Hranila sam mačku koja je dolazila sporadično, ali u zadnjih nekoliko tjedana dolazi sve češće. Volim ga, ali vodim ga veterinaru da ga skenira za čip. On nije moja mačka, niti će biti moja mačka, osim ako ne budem sigurna da zaista nema vlasnika. Osjećam se tako slomljenog srca zbog tebe. Kako itko to može učiniti, ne mogu shvatiti." Drugi ju je savjetovao: "Kontaktirajte veterinarsku ordinaciju koja vas je pozvala i recite im da možete dokazati da ste vlasnik putem čipa i da vam pokušavaju ukrasti mačku. Zatražite od njih podatke o adresi ili ćete ih uključiti u svoju prijavu policiji."

Nemojte im ju davati: Ove ljudske namirnice opasne su za kućne ljubimce!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije