Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi ju povrijediti

Žena ispričala: 'Ljubavnica mi je dosadila i želim biti samo sa svojim suprugom'

Shutterstock
14.03.2023.
u 22:15

Redovito bi se sastajale u njezinom stanu i bila je tako sretna s njom, nije se osjećala ni najmanje krivom. No, onda joj je priznala da se zaljubila u nju te da želi ozbiljnu vezu s njom

– Moj suprug i ja smo u otvorenoj vezi i bilo je dobro, sve dok mi nije dosadilo. Upoznala sam drugu ženu na aplikaciji za upoznavanje. Jako je zabavna i sviđa mi se naš prijateljski odnos. Moj muž je bio sretan što izlazim sa ženama. Mislim da je mislio da je to nešto što moram "izbaciti" iz sebe – napisala je jedna žena za The Sun.

Sa suprugom je već sedam godina i mnogi njihovi prijatelji ne mogu vjerovati da su pristali biti u otvorenoj vezi. Iako su sretni i zadovoljni svojim brakom, prošle se godine seksala s prijateljicom i to je bilo prvi put da je bila s drugom ženom te se potpuno oduševila.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

– Nakon toga, otkrila sam da želim ponovno eksperimentirati s drugom ženom. Razgovarala sam s mužem o tome, a on mi je dao dopuštenje. Otišla sam na internet i nakon razgovora s nekoliko žena, na kraju sam upoznala jednu. Osjećala sam trenutnu povezanost s njom. Ono što je počelo kao zabava, razvilo se u najbolje prijateljstvo koje sam ikada imala – nastavila je.

Redovito bi se sastajale u njezinom stanu i bila je tako sretna s njom, nije se osjećala ni najmanje krivom. No, onda joj je priznala da se zaljubila u nju te da želi ozbiljnu vezu s njom. Nije znala što da joj kaže jer ona ne osjeća isto. Godinu dana kasnije još uvijek spavaju zajedno, ali njoj je sad dosadio taj seks.

– Očekivala je da ću prestati spavati sa svojim mužem, ali kaže da ne želi da ga ostavim. Ne znam točno što ona želi. Volim je, samo ne na taj način. Čini se da nikad ne postoji pravo vrijeme za razgovor s njom. Ne želim je povrijediti i brinem se da ću izgubiti najbolju prijateljicu – zaključila je. 

– Nekoliko istospolnih iskustava ne znači da se vaša temeljna seksualnost promijenila, iako ste očito otkrili dimenziju svoje seksualnosti koje niste bili svjesni prije. Ove situacije uvijek nose emocionalne rizike. Prekid veze, koliko god dugo trajao, nikada nije lako. Ali činite pravu stvar, bilo bi pogrešno pustiti da se ovo odvija dalje kada znate da to nije ono što želite dugoročno. Nije fer ni prema vašem mužu. Odbijte je nježno, ali budite čvrsti i recite joj da ćete se usredotočiti na svoj brak – odgovorila joj je Deidre.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije