Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika transformacija

Izgubila je 68 kilograma: ‘Muškarci su me prije odbijali, a sada mi kažu da sam im se uvijek sviđala'

Tik Tok
10.03.2023.
u 12:30

Josie (@josiesjourney_), trenerica fitnessa, podijelila je svoje putovanje mršavljenja u videu. Rekla je da su se muškarci prema njoj odjednom počeli bolje ponašati nakon što je izgubila ogroman broj kilograma.

Fitness trenerica Josie Vareli smršavjela je 68 kilograma i tvrdi da se zbog toga sve promijenilo. Kako kaže, prije su ju muškarci stalno odbijali zbog njezine težine, govoreći joj da nije "njihov tip", no sada kada je smršavjela, počeli su biti zainteresirani za nju, piše The Sun.

Vitamin C ubrzava sagorjevanje masnoća? Ovo su namirnice koje biste trebali jesti za gubitak kilograma!

1/8

Josie (@josiesjourney_), trenerica fitnessa, podijelila je svoje putovanje mršavljenja u videu. Rekla je da su se muškarci prema njoj odjednom počeli bolje ponašati nakon što je izgubila ogroman broj kilograma.

@josiesjourney_ if they didn’t want you at your worst… #weightlosstransformation #GlowUp #motivation #weightloss #fyp ♬ dark horse - coinyes

Nisi moj tip, ali sjajna si prijateljica", govorio joj je jedan muškarac u kojeg je bila zaljubljena dugo vremena, a on nije bio jedini koji ju je odbijao. Josie je sastavila i objavila videozapise sebe kako naporno vježba, podiže teške utege i radi razne druge vježbe, kako bi pokazala koliko se trudila poboljšati svoj izgled. Nakon svoje transformacije, otkrila je da se taj isti muškarc odjednom naglo predomislio. "Josie? Izgledaš sjajno, trebali bismo na kavu! Uvijek si mi se sviđala."

Fotografije koje je objavila na mrežama na kojima se izležava pored bazena, navele su muškarca da pokuša još jednom: "Možemo li pokušati ponovno?" molio ju je. Josie, međutim, nije bila uvjerena: "Ako me nisi htio u mom najgorem izdanju...Hvala, ali ne hvala."

Korisnici su joj u komentarima rekli da mu je trebala reći isto što i on njoj.

- Trebala si mu reći da je sjajan prijatelj, ali da nije tvoj tip - našalio se jedan korisnik. 

Drugi su je hvalili zbog njezinog novostečenog samopouzdanja:

- Kraljica zna svoju vrijednost - napisala je druga korisnica.

- On te ne zaslužuje u tvom najboljem izdanju - dodala je treća.

Postala je bodybuilderica u 69. godini: 'Bojala sam se, ali sada volim nositi blještave bikinije'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije