Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Žena dala dijete na posvajanje - jer nije htjela kćer već sina: Obitelj se sada bori za skrbništvo

Shutterstock
31.03.2021.
u 12:30

Slomljena teta djece, koja je za sve saznala putem Zoom susreta, kaže kako će se boriti za skrbništvo.

Jedna žena otkrila je na Redditu kako je njezina sestra dala na posvajanje dvogodišnju kćer nakon što je rodila i sina jer jednostavno, ne može se brinuti o dvoje djece, a ionako nije htjela dobiti djevojčicu. 

Slomljena teta djece, koja je za sve saznala putem Zoom susreta, kaže kako će se boriti za skrbništvo.

Nakon što je rodila dječaka tijekom pandemije, organizirali su Zoom sastanak kako bi ga cijela obitelj vidjela. Svi su se veselili vidjeti novorođenče, ali i djevojčicu. Kada su pitali gdje je, majka je rekla da ju je dala na posvajanje - u tom trenutku su svi ostali u šoku. "Nismo se stigli ni pozdraviti s djevojčicom, nije trebala ovo napraviti, mogla ju je dati nekome od nas na brigu."

Trenutno trudna, ali financijski stabilna, teta kaže kako će pokrenuti proces usvajanja jer želi djetetu pružiti zdravo odrastanje u toplini obiteljskog doma. 

Stručnjaci objavili popis stvari koje nikako ne biste trebali držati blizu male djece:

"Sestra i ja znamo što je pravi razlog - nije htjela djevojčicu. Bila je depresivna kada je saznala spol u prvoj trudnoći, a oduševljena u drugoj. Odbacila je curicu da se fokusira na dječaka. Svašta sam joj rekla tijekom poziva, između ostalog da je čudovište."

Cijela obitelj na kraju se naljutila na nju smatrajući da nije trebala takve stvari izgovoriti sestri. "Borit ću se na sudu za skrbništvo, možda čak i za sina, još razmišljam o tome."

Za kraj se zahvalila svim nepoznatim ljudima koji su joj putem Reddita pružili podršku, prenosi The Sun.

Dala na posvajanje nerođeno dijete - pa se predomislila:

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:08 31.03.2021.

Zlocesta zena bez duse

Avatar Tombstone
Tombstone
13:22 31.03.2021.

Strasno. Ali zasto ne pisete o lezbosanskim parovima koji nakon umjetne oplodnje i saznanja da nose djecaka odmah idu na pobacaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije