Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Zaručili smo se nakon samo 10 dana veze. Nitko nije mislio da smo ludi'

Vjenčanje se održalo samo dva mjeseca kasnije, u Las Vegasu, a Arianna je, vozeći se u limuzini nakon vjenčanja prema meksičkom restoranu, pogledala u prsten na svojoj ruci i zapitala se hoće li taj brak zaista trajati?
16. travnja 2019. u 20:25 1 komentara 2847 prikaza
vjenčanje
Foto: Pixabav

Postoji li ljubav na prvi pogled? Postoji li ljubav koju prepoznate odmah i vjerujete u nju da će trajati zaista čitav život i toliko snažno da pristate vjenčati se bez razmišljanja, i to nakon samo deset dana od prvog susreta?

Veza na daljinu dijele vas kilometri? Stvari koje vam nitko neće reći o vezama na daljinu

Postoji...

Tvrdi to i Arianna Menon koja je ispričala svoju bajkovitu priču za Huffington Post.

Stevea je ugledala jednog ljetnog popodnevna na bazenu gdje je odmarao s prijateljima. Za nekoliko dana službeno su se i upoznali kada je skupila hrabrosti i ponudila ga s hladnim pivom.

Smijali su se i zabavljali satima, a sve je izgledalo kao iz filma. Kliknuli su na prvu i započeli svoju nevjerojatni avanturu. Nije im bilo dosta vremena koje su provodili zajedno, kao da su htjeli nadoknaditi sve vrijeme koje prije toga nisu bili zajedno, stoga kada ju je zaprosio nakon samo deset dana, pristala je bez razmišljanja. Nitko od njihovih bližnjih i prijatelja nije to smatrao ludošću, bilo je dovoljno vidjeti ih zajedno. 

Vjenčanje se održalo samo dva mjeseca kasnije, u Las Vegasu, a Arianna je, vozeći se u limuzini nakon vjenčanja prema meksičkom restoranu, pogledala u prsten na svojoj ruci i zapitala se hoće li taj brak zaista trajati? 

Kako je ta pomisao došla, tako je brzo i nestala, kladila se na svoj brak i vezu s tim čovjekom i uložila sve svoje povjerenje u njih. Vjerovala je u ljubav na prvi pogled. 

Danas, 15 godina kasnije, par je i dalje zaljubljen, uživaju u životu i imaju sina Theodora koji se rodio 2016. godine, nakon 13 godina braka. 

 prepoznajte ih Znakovi da se nalazite u vezi koja nije dobra za vas

Pogledajte i video Kaos na vjenčanju nakon što je mladenka bacila buket

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?