Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U večernjim vijestima

Voditelj prognoze izvještavao uživo, a onda mu je u kadar uletio on: Ovo morate vidjeti

GlobalNews
01.09.2021.
u 12:20

Nije se dao previše smesti.

Meteorolog vijesti Global Newsa Anthony Farnell bio je usred detaljne prognoze kad je u kadar ušetao njegov Golden Doodle Storm, slatki pripadnik popularne pasmine nastale križanjem pudlice i zlatnog retrivera. Iako su se vijesti prenosile live, ni voditelj ni pas nisu se dali smesti, pa je Farnell nastavio Australcima entuzijastično recitirati kakvo ih vrijeme očekuje, dok je Storm živahno šetao po studiju, pa stao pred vlasnika iščekujući pseću poslasticu.

Pogledajte video:

– I Storm je tu! – rekao je u jednom trenutku prognostičar pa ležernim tonom dodao: "U redu, on samo očekuje poslasticu...", nakon čega je nastavio o smjeru vjetra i vjerojatnosti oborina u glavnom gradu Ontarija.

Minea se vratila s godišnjeg odmora, pa pozirala u opuštenom izdanju i pokazala noge: 'Koja vam se više sviđa?'

1/10

Portal Global Newsa na društvenim je mrežama podijelio video s ovom nesvakidašnjom prognozom, a iz redakcije su objasnili i da Stormu to nije bilo prvo gostovanje na vijestima te da je simpatični doodle već nekoliko puta gostovao u programu uživo.

Vlasnik i pas, objasnio je Farnell za Indy100, često se zajedno pojavljuju na raznim eventima, posebno humanitarnim, a redovito posjećuju i osnovne škole gdje kod djece nastoje pobuditi zanimanje za meteorologiju; Zemljinu atmosferu i njene stalne mijene...

Uvode se probni ispiti za petaše i osmaše, te probne mature!

 

Ključne riječi

Komentara 15

NE
Neutralac
14:25 01.09.2021.

Vremenska prognoza za Australce o vemenu u Kanadi.... Hmmm... Cudo od VL novinara....

ST
stevorako
14:13 01.09.2021.

Njegov pas je tu sa njm svaki dan, zivimo ovdje pa vidimo

BO
borkov
13:20 01.09.2021.

Australcima? U Ontariju? :facepalm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije